Life

Cristina Spătar, imagine rară cu cei doi copii și soțul afacerist. Cum au petrecut de sărbători

Imagine rară pusă de Cristina Spătar cu cei doi copii ai ei, alături de soțul ei afacerist. Cum au petrecut de sărbători.
02.01.2023 | 09:17
Cristina Spatar imagine rara cu cei doi copii si sotul afacerist Cum au petrecut de sarbatori
Cristina Spătar, imagine rară cu copiii săi și proaspătul soț Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar, imagine rară cu cei doi copii și soțul afacerist. Cei patru au petrecut Revelionul împreună.

Cristina Spătar, imagine rară cu copiii săi și proaspătul soț

Cristina Spătar a petrecut sărbătorile în familie, alături de cei doi copii ai săi și noul ei soț, cu care s-a căsătorit recent.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare imagini de la petrecere, iar copiii săi sunt foarte zâmbitori alături de tatăl lor vitreg.

Aida și Alber, copiii Cristinei Spătar, sunt foarte zâmbitori în prezența soțului acesteia. De altfel, și vedeta radiază de fericire alături de cei mai importanți oameni din viața sa.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege soțul Cristinei Spătar cu copiii ei

Cristina Spătar s-a măritat la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Aceasta a declarat că i-a întrebat pe copiii ei dacă sunt de acord cu decizia de a se mărita cu omul de afaceri pe nume  Vicențiu Mocanu.

„Eu m-am căsătorit pe 10 decembrie. Vorbeam de mult timp despre lucrul asta și în final am făcut pasul. A fost ceva intim, ceva foarte frumos. Eu am zis că o să fim 4-5 persoane, când colo, au fost și ai lui, și ai mei.”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a declarat că cei doi copii ai săi din fosta căsnicie se înțeleg foarte bine cu soțul ei și chiar au fost entuziasmați ca acesta să facă parte permanent din viața lor.

În ceea ce-l privește pe soțul Cristinei Spătar, cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa lui și spune că este un om extraordinar ce iubește mult copiii.

ADVERTISEMENT

„Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copii sunt foarte încântați (n.r. fiul și fiica ei).

Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: „Da, mami, da, da!”. Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu”, a spus vedeta în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

ADVERTISEMENT