Sport

Scenografii spectaculoase la derby-ul Dinamo – CSA Steaua. Ce mesaje au transmis ultrasii. Foto

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua a umplut cele două peluze ale Arenei Naționale. Fanii au afișat scenografii spectaculoase.
09.09.2022 | 22:08
Coregrafii spectaculoase la derby-ul Dinamo – CSA Steaua. Ce mesaje au transmis ultrasii. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii marilor rivale Dinamo și CSA Steaua au creat o atmosferă incandescentă pe Arena Națională. Cele două echipe se întâlnesc pentru prima oară în Liga 2 Casa Pariurilor.

Mesajele fanilor la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Organizatorii partidei Dinamo – CSA Steaua se așteptau la un număr mai mare de fani în tribunele Arenei Naționale însă, chiar și așa, ultrasii s-au dat în spectacol.

ADVERTISEMENT

Dinamo - CSA Steaua

Rivalitatea dintre cele două grupări s-a păstrat în timp, indiferent de forma de organizare a cluburilor. Cei mai înverșunați au fost suporterii echipei din Ghencea.

Aceștia consideră că acesta este ”adevăratul derby de România”, în vreme ce ”câinii” consideră că echipa lui Gigi Becali este cel mai mare dușman sportiv.

ADVERTISEMENT

Cu câteva minute înainte de primul fluier al arbitrului Iulian Călin, roș-albaștrii au etalat o coregrafie în culorile clubului Armatei cu mesajul ”Cei ce nu au trădat”, aluzie la faptul că au rămas alături de Steaua indiferent de forma de organizare.

Dinamo - CSA Steaua

De partea cealaltă, în peluza dinamovistă coregrafia a fost una simplă, dar spectaculoasă, în roșu, alb și negru cu un mesaj la fel de minimalist, dar concret – ”Câinii!”.

ADVERTISEMENT

Dinamo - CSA Steaua

Spectacolul pirotehnic și intervenția jandarmilor

Duelul dintre Dinamo și CSA Steaua a început încă dinainte de startul partidei. Facțiuni din ambele galerii au încercat să se apropie de rivali și au aruncat cu torțe în sectoarele ocupate de ”dușmani”.

Forțele de ordine au fost nevoite să intervină în câteva rânduri, cei mai afectați fiind suporterii echipei antrenate de Daniel Oprița, înspre care a fost pulverizat gaz lacrimogen.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști au primit sprijin din partea ”fraților” de peste Dunăre, un contingent important de suporteri ai echipei ȚSKA Sofia, s-au alăturat ”câinilor” pentru duelul cu CSA Steaua.

Startul partidei a fost întârziat din cauza numărului mare de torțe pe care ultrasii din cele două peluze le-au aprins și, ulterior, le-au aruncat pe suprafața de joc.

ADVERTISEMENT