Life

Schimbare radicală de look pentru cântăreața Corina Bud! Cum arată acum

Schimbările de imagine sunt o modalitate de a oferi un start proaspăt şi de a oferi un nou început. Cântăreaţa Corina a apelat la o schimbare radicală de look cu care și-a surprins fanii.
23.11.2021 | 17:43
Schimbare radicala de look pentru cantareata Corina Bud Cum arata acum
Cantareața Corina a fost mereu o apariție extravagantă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru stilul său nonconformist şi pentru ipostazele sexy în care se afişează, cântăreaţă Corina Bud a adoptat un nou look.

Cum îi stă în fire, nu a refuzat provocările şi s-a afişat într-o nouă postare pe Instagram cu noua să coafura şi cu multe energie alături de fiul său, Robin.

ADVERTISEMENT

Nefiindu-i teama de încercări, vedetă a demonstrat de nenumarate ori că acceptă cu entuziasm noi trenduri curajoase în materie de hairstyling şi haine.

Cântăreaţă a ales şi de această dată un stil nonconformist

Ieşită din tipare aşa cum o ştim, solista a ales o tunsoare curajoasă, cu părul mai scurt şi vopsită blond. Vedeta îşi menţine şi un corp de invidiat şi cu siguranţă nu îşi arata vârsta.

ADVERTISEMENT

La 41 de ani este mai energică şi curajoasă că oricând.

Mândră de fiul ei Robin

Corina Bud nu este mândră doar de realizările sale profesionale, ci se bucură şi de un băiat mare, un adolescent în toată regula. Cu ocazia zilei de naştere a fiului său, vedeta a postat pe contul său de instagram o imagine cu cei doi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KORINA 🪐 コリーナ (@corinabud)

“Să fii adolescent e tare! La mulți ani marelui meu campion, celui mai cool și amuzant adolescent @robinbud14 Bucură-te de aventură care te așteaptă! Te iubesc până la lună și înapoi! “, a postat mama Corina pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanii au fost foarte încântaţi de noul look şi, pe lângă urările adresate lui Robi,  aceştia au completat “Aş zice sunteţi fraţi! Arăţi minunat Corina!”

“Eşti mai fresh ca oricând! Ai multă energie pentru Robin”!

“ La mulţi ani, Robin! Să fii mandru cu aşa mama!”

Corina a debutat pe piața muzicală românească la vârsta de 24 de ani, când a lansat albumul „Noi Doi”, produs de compozitorul Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a fost foarte iubită de publicul român reușind să ajungă pe locul 4 în Romanian Top 100.

ADVERTISEMENT

Au urmat hit-urile „Pernele moi”, „Fete din Balkani”, „Of corso”, „Crazy Love”, „Tot Ce Ți-ai Dorit” și „Autobronzant” cu care Corina Bud a reușit să facă furori pe piața muzicală din România și să fie în topurile de la Radio și TV.

Artistă s-a făcut remarcată şi prin ţinutele sale curajoase de la concerte, prin modul original şi creativ de a veni pe scenă, alegând ereu idei curajoase  pentru a fi o prezenta în fața publicului.

 

ADVERTISEMENT