Fotbal intern

Cornel Dinu, critici pentru Florinel Coman după evoluția din meciul cu Academica Clinceni: „Are niște probleme. L-a mușcat liliacul de gât”

11.02.2020 | 08:14
Cornel Dinu critici pentru Florinel Coman dupa evolutia din meciul cu Academica Clinceni Are niste probleme La muscat liliacul de gat
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a condamnat atitudinea lui Florinel Coman din finalul meciului cu Academica Clinceni, când jucătorul celor de la FCSB a plecat direct la vestiare după ce a fost înlocuit cu Adrian Popa. „Mister” a declarat că Florinel Coman nu poate pleca pe o sumă importantă de la „roș-albaștri” dacă nu va avea continuitate în evoluții.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,15 este cota pentru „Sub 1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, fără realizări în FCSB – Academica Clinceni

FCSB a reușit doar o remiză în fața penultimei clasate, Academica Clinceni, și a ratat șansa să se apropie la trei puncte de CFR Cluj, după un meci în care jucătorii de atac nu au reușit să spargă blocul defensiv pus în practică de formația lui Ilie Poenaru.

La sfârșitul meciului, Cornel Dinu a vorbit despre lipsa de inspirație a oamenilor din ofensiva lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

„Mister” a declarat că Florinel Coman nu poate fi vândut de FCSB pe o sumă importantă dacă nu va avea continuitate și a criticat atitudinea jucătorului, care nu a rămas pe banca de rezerve pentru a urmări finalul jocului, alegând să plece direct la vestiare după ce a fost înlocuit cu Adi Popa în minutul 79.

A fost presiune, nu au fost ocazii. Cred că are nişte probleme în ultimul timp. La 21 de ani, la vârsta lor, trebuie să ai continuitate. Dacă nu ai, opriţi discuţiile cu 5 milioane, 6 milioane.

ADVERTISEMENT

Are un liliac pe gât (n.r. tatuajul lui Florinel Coman cu logo-ul ‘Batman’) şi eu cred că l-a muşcat de gât liliacul. El a erupt prin toamnă. Are probleme cu comportamentul”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekomsport.

FCSB, remiză cu penultima clasată înainte de meciul cu Dinamo

După remiza cu Academica Clinceni, pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, programat duminică seară, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Cele două rivale au făcut pași greșiți în runda a 24-a cu ultimele clasate din campionatul intern, formația lui Dusan Uhrin fiind învinsă de FC Voluntari, 1-2, rezultat ce a consemnat, cumulat și cu victoria obținută de Botoșani cu Hermannstadt, ratarea, din punct de vedere matematic, play-off-ului pentru al treilea sezon la rând.

Înaintea meciului direct, cele două formații sunt despărțire în clasament de 12 puncte.

ADVERTISEMENT