Sport

Cornel Dinu face radiografia lui Dinamo după eşecul cu Farul: “Nu ştiu dacă în istorie am văzut aşa ceva!”. Exclusiv

Cornel Dinu a vorbit pentru FANATIK după meciul pierdut clar de Dinamo în faţa celor de la Farul Constanţa, scor 0-3.
21.08.2021 | 17:51
Cornel Dinu face radiografia lui Dinamo dupa esecul cu Farul Nu stiu daca in istorie am vazut asa ceva Exclusiv
Cornel Dinu face radiografia lui Dinamo după eşecul cu Farul: "Nu ştiu dacă în istorie am văzut aşa ceva!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut fără drept de apel în etapa a şasea din Casa Pariurilor Liga 1, scor 0-3, în faţa Farului Constanţa. “Câinii” suferă a treia înfrângere la rând şi tot mai multe probleme ies la iveală în echipa lui Bonetti.

Cornel Dinu face radiografia lui Dinamo după eşecul cu Farul

Cornel Dinu a analizat pentru FANATIK confruntarea de la Ovidiu şi susţine că problemele din urmă cu patru-cinci ani se văd acum în situaţia dificilă în care se află clubul:

ADVERTISEMENT

“Cred că trebuie să pornim de la exploatarea brandului Dinamo în ultimii 4-5 ani, de la patroni la angajaţi. Situaţia este foarte grea în momentul de faţă şi, incontestabil, s-a ajuns aici pentru că Dinamo a fost considerată o afacere de mulţi ani, condusă de incorectitudine şi incompetenţă. 

Nu s-au luat nişte decizii de clarificare şi stabilizare a societăţii. Primul presat de către suporteri ar fi trebuit să fie Ionuţ Negoiţă, care nu ar fi trebuit să aibă speranţa că Pablo Cortacero va veni cu bani şi va fi bine.

ADVERTISEMENT

“Dinamo este un boxer de categorie uşoară care luptă la mijlocie”

A doua greşeală a fost faptul că la semnarea actelor de vânzare cei care trebuiau să fie acolo, conducerea DDB, nu a fost prezentă. Ceea ce lasă de dorit şi lasă loc de multe interpretări.

Ultimele două lucruri: jucătorii aceştia sunt talentaţi, o parte dintre ei, însă trebuiau să fie supuşi unei alte pregătiri, astfel încât să nu ai impresia că Dinamo este un boxer de categorie uşoară care luptă la mijlocie.

ADVERTISEMENT

Nu se poate face o echipă numai cu jucători tineri, în care trei inşi, Filip, Răuţă şi Sorescu, au vârsta de la care poţi pretinde performanţa. Sunt mai mult instinctuali decât cerebrali”, a spus Dinu.

“Am stat să mă gândesc dacă în istoria lui Dinamo a mai fost vreun astfel de meci”

Legenda lui Dinamo a punctat şi diferenţa numărului de ocazii dintre cele două formaţii, spunând că nu ştie dacă în istoria lui Dinamo a existat vreun meci în care adversarul să îşi fi creat atât de multe ocazii:

ADVERTISEMENT

“Urmăresc rezumatele partidelor pentru comentariile pe care urmează să le fac. Am stat să mă gândesc dacă în istoria lui Dinamo a mai fost vreun meci în care adversarul a avut şapte situaţii mari de a marca în prima repriză şi patru în a doua, spre deosebire de Dinamo, care a încercat câteva şuturi, cel mai interesant fiind cel al lui Filip, din minutul 20. Nu ştiu dacă am mai văzut aşa ceva. 

Nu este vorba de pregătire fizică ci de experienţa şi valoarea jucătorilor. Poate că era normal ca Dario Bonetti să nu îşi dea seama de jucătorii care dau cel mai bun randament. Mihaiu mi se pare mai de aruncat în joc decât Moldoveanu”, a conchis Dinu.

Dinamo se află la a treia înfrângere consecutivă după ce a pierdut confruntările cu Mioveni, Chindia şi Farul Echipa lui Dario Bonetti alunecă în clasament şi în acest moment se află pe locul 11 cu 6 puncte.

  • 3 înfrângeri la rând are Dinamo
  • 1 şut pe poartă a avut Dinamo împotriva Farului
ADVERTISEMENT