Fotbal intern

Cornel Dinu poate ajunge consilierul Gabrielei Firea! Care sunt condițiile. Exclusiv

14.08.2020 | 18:37
Cornel Dinu poate ajunge consilierul Gabrielei Firea Care sunt conditiile Exclusiv
Cornel Dinu analizează șansele la titlu în Liga 1: „U Craiova? Adio și-un praz verde!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu ar putea reveni în politică, iar FANATIK a aflat că este aproape să ajungă consilierul Gabrielei Firea.

”Procurorul” nu a mai ocupat nicio funcție publică, nici în politică, nici în sport, în ultima perioadă, dar a rămas în atenția oamenilor prin editorialele din FANATIK și intervențiile la televiziuni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cornel Dinu a mai deținut și funcția de secretar de stat în Ministerul Sporturilor imediat după Revoluția din 1989, respectiv între anii 1990 și 1992.

Gabriela Firea îl vrea consilier pe Cornel Dinu

Din informațiile FANATIK, Gabriela Firea îl dorește pe Cornel Dinu în funcția de consilier, iar acest lucru se poate realiza în cazul în care acctuaalul primar al Municipiului București va câștiga un nou mandat la alegerile din 27 septembrie.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat din partea PSD, iar printre adversarii ei se vor regăsi Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR-PLUS, Ioan Sârbu (Alianţa Pro Bucureşti 2020), Viorel Cataramă şi Ilan Laufer.

Acestora ar urma să li se mai adăuge Traian Băsescu, din partea PMP, și Călin Popescu Tăriceanu, din partea ALDE, care au anunțat că se gândesc serios să candideze la funcția de primar al Capitalei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, Cornel Dinu s-a înscris în programul socios DDB al suporterilor dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan. ”Procurorul” susținuse inițial proiectul Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo (ADPD).

Critic în multe situații cu acționarul majoritar Ionuț Negoiță, fostul mare internațional român nu i-a iertat nici pe jucători sau antrenori atunci când a fost cazul, mai ales că Dinamo a fost la un pas de retrogradare în sezonul recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu a fost încântat nici de vestea că investitori spanioli ar putea să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, lucru care s-a și întâmplat joi, 13 august. El a criticat vehement întâlnirea dintre oamenii de afaceri spanioli și Marcel Vela, ministrul de Interne.

ADVERTISEMENT