Fotbal intern

Cornel Dinu, reacție dură după ce Magaye a fost prins dopat: „Trebuia testat când a aterizat. E pozitiv și la anti-fotbal” Exclusiv

09.03.2021 | 20:18
Cornel Dinu reactie dura dupa ce Magaye a fost prins dopat Trebuia testat cand a aterizat E pozitiv si la antifotbal Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a oferit în exclusivitate pentru FANATIK o reacție dură după scandalul în care Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, este implicat, fiind depistat pozitiv cu cocaină la controlul antidoping.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că Magaye Gueye este jucătorul lui Dinamo depistat pozitiv cu cocaină. Cornel Dinu a dat de pământ cu atacantul „câinilor”, despre care spune că este „pozitiv și la anti-fotbal”.

ADVERTISEMENT

Acum, ANAD a notificat deja LPF, FRF, MTS şi COSR în cazul lui Magaye Gueye, care va fi aspru pedepsit.

Reacția dură a lui Cornel Dinu după ce Magaye Gueye a fost prins dopat

Cornel Dinu a comentat pentru FANATIK situația lui Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, prins dopat cu cocaină: „Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici…

ADVERTISEMENT

Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal. A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta în Fanatik.

El pasează de 6-7 ori pe meci de la noi la noi… Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe… Iar acum povestea cu cocaina… Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a răbufnit Cornel Dinu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nu e prima dată când Cornel Dinu l-a criticat pe Gueye

Într-un editorial pentru FANATIK, Cornel Dinu a analizat atacanții lui Dinamo înaintea duelului din Cupa României cu FCSB și i-a caracterizat pe Magaye Gueye și pe Adam Nemec drept rugbiști.

„Joc de urmărit mai mult în prima repriză. Pentru că în a doua se poate afirma că fosta „mare iubire alb-albastră” a dat doar vagi semne de atitudine de joc și numai de păstrare a fragilului avantaj adus de un Ivan care se trezește din letargie doar cu Dinamnoul…

ADVERTISEMENT

Iar acesta, fostul Dinamo cam tare de demult, prea mult „demult”, a avut, totuși, patru ocazii. Și… nimic! Doar „0” în dreptul său pe tabela de marcaj… …Deși „pilierul” Gueye din atacul „câinilor”, de două ori în conjuncturi din care, normal, nu se poate rata, alături de doar „prinzătorul” din tușile aceluiași rugby unde cred că le e locul, Nemec, au redovedit că pot doar dărâma cântarul, fără a-l înclina în favoarea în avantajul propriei echipe”, a notat „Mister” Dinu.

  • 30 de ani este vârsta lui Magaye Gueye
ADVERTISEMENT
Tags: