Life

Cornel Ilie nu le-a spus copiilor despre divorțul de mama lor. Ce le-a precizat, în schimb

Cornel Ilie nu le-a spus încă fetiței și băiețelului său despre divorțul de mama lor. Ce le-a precizat, în schimb, artistul.
12.07.2023 | 15:41
Cornel Ilie nu lea spus copiilor despre divortul de mama lor Ce lea precizat in schimb
Cornel Ilie a divorțat de soția sa în 2020. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cornel Ilie a oferit noi detalii despre divorțul de soția sa, Eliza. De această dată, solistul trupei Vunk a făcut referire la copiii săi. În cadrul unui interviu online, el a mărturisit că nici acum, la trei ani de la despărțire, fetița și băiețelul său nu știu nimic despre acest subiect.

Copiii lui Cornel Ilie nu știu despre divorțul solistului de mama lor. Explicația artistului

Cornel Ilie are o fiică în vârstă de 8 ani, pe nume Zara, și un fiu de doar 3 ani, pe nume Cezar. De când a divorțat de mama lor, în 2020, nu mai locuiesc împreună, iar Cornel Ilie a găsit o explicație pe care să o ofere celor mici. Mai exact, le spune că lucrează în străinătate.

ADVERTISEMENT

Cornel Ilie a mai mărturisit că nu le-a spus fetiței și băiețelului său despre despărțire deoarece s-a temut că le va cauza durere. Crede că va găsi într-o zi un moment oportun în care să le dezvăluie adevărul, dar și că deja cei mici ar bănui ceva.

”Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară … Dar ne vedem cât se poate de des….Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă”, a dezvăluit Cornel Ilie în podcastul ”Părinți CuMinți”.

ADVERTISEMENT

Cornel Ilie își vizitează regulat copiii

Până le va oferii detalii despre divorț, Cornel Ilie are grijă să-și viziteze regulat fetița și băiețelul. Atunci când îi vede încearcă să intre în mintea lor și savurează fiecare clipă alături de ei. Din punctul său de vedere, părinte te învață a fi chiar copilul.

”Copilul te învață să fii părinte, ne dau toate semnalele, dacă suntem atenți la ei. Tot ce am învățat eu despre copilul meu și despre mine, a fost fiind atent, să-l învăț, să-l cunosc… Toate sunt in tine, vin natural.

ADVERTISEMENT

Îmi place să mă duc spre mintea lor, mă ajută și pe mine să fiu mai creativ; sunt fascinat să redescopăr lucruri, obiecte, prin ochii copiilor. Împreună cu ei am transformat 3 minute banale la o spălătorie auto într-o aventură fantastică, cu nave spațiale” a mai declarat Cornel Ilie.

Cornel Ilie a divorțat în 2020 de Eliza, fosta soție acum, după cinci ani de mariaj. Cântărețul a fost discret față de motivul care l-a determinat să pună capăt unei căsnicii. Mulți au crezut o vreme că s-a cuplat cu Lidia Buble, după ce au lansat un clip împreună, dar cei doi au dezmințit acest fapt.

ADVERTISEMENT

Cornel Ilie este unul dintre cei mai renumiți interpreți din țară. Face parte din trupa Vunk, din anul 2009, iar genul său de muzică este pop-rock. Melodiile lui au ajuns la inimile multor români, unele dintre cele mai cunoscute fiind ”Pleacă”, ”Vino, du-te” sau ”Stai lângă mine”.

ADVERTISEMENT