Life

Cornelia Catanga a plecat cu un mare regret în suflet. Care a fost drama cumplită a vieții artistei

26.03.2021 | 08:40
Cornelia Catanga a plecat cu un mare regret in suflet Care a fost drama cumplita a vietii artistei
ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a plecat la Ceruri cu un mare regret, regretata solistă povestind la un moment drama cumplită prin care a trecut de-a lungul anilor. Artista de muzică lăutărească nu a putut înțelege un lucru care a marcat-o enorm. 

Crescută de la vârsta de 9 luni numai de mamă, vedeta în vârstă de 63 de ani a avut o relație foarte specială cu cea care a adus-o pe lume. A fost susținută să nu renunțe la școală, mama Corneliei Catanga fiind nevoită să facă tot ce-i stă în puteri pentru a o face fericită.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a amintit cu durere moartea mamei sale, care a încetat din viață la numai 51 de ani. Cornelia Catanga nu știe multe despre acele clipe neplăcute, însă a fost devastată, deși i-a fost alături acesteia până aproape de ultimele clipe ale vieții.

Cornelia Catanga a trăit toate viața cu un regret. Are legătură cu mama sa

Cornelia Catanga a rămas cu un regret foarte mare legat de moartea mamei sale, acela că nu a apucat să-i îndeplinească o ultimă dorință. Femeia i-a cerut o oglindă, regretata solistă plecând de lângă ea pentru a căuta obiectul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în timpul în care vedeta căuta oglinda mama sa și-a dat sufletul și a plecat la Ceruri, cântăreața de muzică lăutărească regretând tot restul vieții că s-a întâmplat acest lucru tocmai în clipele în care nu se afla la căpătâiul ei.

„Mulți cred că am ajuns aici peste noapte, ca alții care sunt azi pe radio. Dar drumul meu atât în muzică, cât și în viață, a fost greu. Tata a plecat când eu aveam nouă luni, mama a fost nevoită să mă crească singură. Am muncit de mică, cântam la acordeon, care pe atunci era cât mine. 

ADVERTISEMENT

Mama și cu mine neam chinuit să nu renunț la școală. Mergeam drum lung până la școală, cu acordeonul în spate și aveam de trecut drumuri pline de noroi. Ajungeam însă ca scoasă din cutie. De mică am avut probleme de vedere și, ca să nu se observe, îmi învățam pe de rost toate lecțiile.

Am fost devastată când a murit mama. Avea doar 51 de ani. Nu îmi aduc aminte multe, știu doar că în timp ce stăteam la capul ei, la terapie intensivă, m-a trimis să îi aduc o oglindă.

ADVERTISEMENT

În timp ce alergam pe scări, ea a murit. Trăiesc de atunci cu un regret uriaș în suflet. Nici până acum nu am aflat de ce a murit mama”, spunea regretata Cornelia Catanga în urmă cu ceva vreme despre marele ei regret, notează evz.ro.

ADVERTISEMENT