Fotbal intern

Corneliu Papură nu exclude o colaborare cu Reghecampf: „Vedem la timpul potrivit”

29.01.2021 | 23:51
Corneliu Papura nu exclude o colaborare cu Reghecampf Vedem la timpul potrivit
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a fost decepționat după încă un meci al Craiovei fără victorie, în urma remizei de pe teren propriu cu FC Argeș, 1-1. Totuși, tehnicianul nu exclude o posibilă colaborare cu Laurențiu Reghecampf, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

De altfel, este al șaptelea meci consecutiv al Craiovei fără victorie și oltenii au înregistrat a patra remiză consecutivă cu scorul de 1-1.

ADVERTISEMENT

Oltenii au deschis scorul prin Ivan Mamut (64’), aflat la primul gol în Liga 1, în timp ce pentru piteșteni a egalat rapid golgheterul Cephas Malele (68’).

Papură, nu exclude o colaborare cu Reghecampf

Corneliu Papură continuă să nu aibă nicio victorie pe banca tehnică a Craiovei și în 2021, ajungând la al șaptelea meci consecutiv fără victorie și a șasea partidă consecutivă încheiată la egalitate.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului, tehnicianul oltenilor a recunoscut că nu înțelege criza prin care trece echipa, dar și faptul că nu ar exclude o colaborare cu Laurențiu Reghecampf, care este din ce în ce mai aproape de formația din Bănie.

„Nu am pierdut de șase meciuri, dar asta nu contează, trebuia să câștigăm azi. Este o decizie a jucătorului, cu cât e mai concentrat, cu atât poate să înscrie mai des.

ADVERTISEMENT

Cu toții avem așteptări mai mari de la noi, cu cât tot facem egaluri într-una. Avem pretenții de la fiecare jucător să dea mai mult.

Nu știu nimic dacă vine Reghecampf la Craiova, știu că eu muncesc cât timp mi se va da încredere. Antrenorul plătește, chiar dacă jocul a arătat destul de bine. Nu îmi place să vorbesc ipotetic, vedem la timpul potrivit”, a mai spus Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT
  • 47 de ani este vârsta lui Corneliu Papură

„Suntem răniți!”

Corneliu Papură a continuat declarațiile și crede că este doar o perioadă mai slabă din care echipa își va reveni curând. Totodată, antrenorul consideră că arbitrul meciului trebuia să dicteze penalty la lovitura primită de Mihai Bălașa în careul piteștenilor:

Noi suntem la fel de răniți ca cei de la Iași, depinde doar de noi ce facem. Apăsarea noastră e că nu înscriem mai mult și că tot facem egaluri.

Dacă vrem să facem ceva mai mult decât anul trecut, trebuie să facem mai multe puncte. A fost o lovitură dură la Bălașa, probabil meritam 11 metri, dar nu-mi dau cu părerea”, a spus Papură la finalul meciului.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Craiova în campionat, cu 37 de puncte în 20 de meciuri

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – U Craiova: 1,60 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT