Fotbal international

Cosmin Contra, mesaj lacrimogen pentru suporterii naționalei: ”Cursele mele nu se vor opri niciodată”

06.12.2019 | 10:15
Cosmin Contra mesaj lacrimogen pentru suporterii nationalei Cursele mele nu se vor opri niciodata
Fostul selecționer al echipei naționale a României, Cosmin Contra, a transmis un mesaj lacrimogen pentru suporterii prinei reprezentative
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Cosmin Contra, a transmis un mesaj lacrimogen pentru suporterii prinei reprezentative în care le cere acestora să susțină necondiționat formația pregătită de acum de mIrel Rădoi.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,31 este cota pentru ”12” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, mesaj lacrimogen pentru suporterii naționalei: ”Mi-am dorit foarte mult să vă mulțumesc tuturor”

”Fie că susțineți România din tribune ori din fața televizorului, din postura de jucători, arbitri, conducători de cluburi, jurnaliști sau colegi antrenori, mi-am dorit foarte mult să vă mulțumesc tuturor la capătul acestui mandat”, și-a început Cosmin Contra mesajul pentru suporterii naționalei.

”Am trăit o bucurie unică și o experiență incredibilă pe banca echipei pe care am iubit-o și o voi iubi totdeauna. Am fost mândru să primesc această onoare, după anii în care am purtat cu dăruire și emoție tricoul primei reprezentative”, a scris Contra într-o scrisoare publicată pe site-ul FRF.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer iertare pentru dezamăgirea pe care am produs-o”

”Vă asigur că am muncit cu tot sufletul, punând în slujba naționalei tot ce am învățat în cariera de jucător și antrenor, având mereu doar visul performanței în minte și în inimă. Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu așa cum mi-am dorit”, a continuat fostul selecționer.

”Îmi cer iertare pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care își doreau mai mult, pentru greșelile pe care le-am făcut și pentru că nu am putut să transform dragostea mea pentru echipa națională în rezultate pe măsura ei”, a notat Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

”Abia acum simt că acest mandat se încheie”

”Am ales să vă scriu acum, după ce România are un nou selecționer, pentru că abia acum simt că acest mandat se încheie, când naționala pășește pe un drum în care eu cred. Cu oameni pe bancă, în locul meu și al staff-ului meu, pe care îi prețuiesc și îi voi ajuta necondiționat”, a spus Contra.

”În toată cariera mea viitoare, voi purta cu mine imaginile miilor de copii care au cântat imnul pentru România pe stadion, sacrificiile jucătorilor și gândul că am putut contribui la o schimbare de generație pentru viitorul mai bun al fotbalului românesc”, a mai scris tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Merg mai departe, cu mâna la inimă, pentru România”

”Echipa națională aparține tuturor românilor și ea trebuie susținută necondiționat. Acum, când mă ridic de pe banca aceasta spre un alt viitor, înțeleg de fapt că aceste curse ale mele nu se vor opri niciodată. Merg mai departe, cu mâna la inimă, pentru România”, a încheiat Contra.

ADVERTISEMENT

FRF a anunțat oficial despărțirea de selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, la 21 noiembrie. Patru zile mai târziu, oficialii de la Casa Fotbalului l-au numit la cârma primei reprezentative pe Mirel Rădoi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL