Sport

La Liga, vis interzis pentru Cosmin Contra!? „Mi-aș dori, dar e mult mai dificil ca înainte”

Cosmin Contra visează să revină și să antreneze în La Liga, recunoscând că este mult mai dificil ca acest lucru să se întâmple.
20.11.2023 | 22:02
La Liga vis interzis pentru Cosmin Contra Mias dori dar e mult mai dificil ca inainte
Cosmin Contra visează să revină în La Liga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a vorbit despre Damac, echipa pe care o pregătește în prezent, spunând că se simte foarte bine la club și că este bucuros pentru că a reușit să-l transfere în vară pe Nicușor Stanciu.

Cosmin Contra visează să revină în La Liga

Cosmin Contra visează să antreneze din nou în La Liga, însă știe că drumul este mult mai dificil decât înainte, însă acesta a recunoscut că este foarte mulțumit în prezent, fiind antrenorul lui Damac.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a antrenat în La Liga, pregătind-o pe Getafe, echipa la care s-a consacrat în cariera de fotbalist. Acesta i-a pregătit pe iberici timp de 29 de meciuri între anii 2014 și 2015.

„Mă bucur pentru ei, pentru Edi, pentru Nicușor, l-am adus la Damac și e într-o formă extraordinară. A ajutat foarte mult naționala. Felicitări jucătorilor, staff-ului tehnic, celor din FRF. Au trecut 8 ani și era timpul ca România sa se califice la un european.

ADVERTISEMENT

Stanciu mi-a vorbit de bine despre atmosfera de la națională, avea mare încredere că se vor califica și au făcut-o. Mă bucur pentru el, știu cât a suferit pentru acele doua necalificări.

Merita o calificare după atâta suferință. Am vorbit destul de mult despre națională și mă bucur mult pentru performanța obținută”, a mai spus Cosmin Contra, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Este mult mai dificil să revin în La Liga!”

„Îmi doresc să revin în La Liga, este normal, doar că este mult mai dificil decât era înainte. Momentan sunt la Damac, mă simt foarte bine aici.

Mă bucur pentru că echipa mea a pierdut un singur meci, pe care trebuia să-l câștigăm, nu să-l pierdem, în fața echipelor care în vară au investit foarte mulți bani”, a continuat Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

„Nu este ușor să te bați cu cluburi care au bugete foarte mari, tu având un buget de 15 milioane de dolari. Eu mă bucur mult că am reușit să-l aducem pe Stanciu la noi.

Este un transfer foarte bun și Stanciu s-a adaptat atât de bine la campionat și acest lucru se vede la fiecare meci pe care îl jucăm”, a mai spus Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT