Fotbal international

Cosmin Olăroiu a refuzat oferta fabuloasă de a deveni selecționerul Emiratelor Arabe! Putea câștiga 12 milioane de dolari în doi ani

02.01.2020 | 20:30
Cosmin Olaroiu a refuzat oferta fabuloasa de a deveni selectionerul Emiratelor Arabe Putea castiga 12 milioane de dolari in doi ani
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației chineze Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a refuzat oferta fabuloasă de a deveni selecționerul echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu a refuzat oferta fabuloasă de a deveni selecționerul Emiratelor Arabe

Conform ziare.com, Federația din Emiratele Arabe Unite i-a oferit un salariu de 12 milioane de dolari pentru a deveni timp de doi an selecționerul naționalei, dar Cosmin Olăroiu a refuzat oferta.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român, în vârstă de 50 de ani, nu a dat curs fabuloasei oferte, deoarece ar fi fost nevoit să le plătească despăgubiri chinezilor. Olăroiu mai are contract cu Jiangsu Suning până la finalul anului 2021.

Olăroiu, contract uriaș în China

În urmă cu o lună și jumătate, când numele său a fost vehiculat și în țară pentru înlocuirea lui Cosmin Contra, Olăroiu a dezvăluit că nu se pune problema, deoarece are trebui să le returneze foarte mulți bani chinezilor. Se pare că antrenorul român ar trebui să plătească șase milioane de dolari pentru a-și rezilia contractul.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu a semnat cu Jiangsu Suning în 2018 pentru un salariu record al unui antrenor român: aproape 25.000.000 de euro pe trei sezoane. La parafarea înțelegerii, tehnicianul a încasat jumătate din această sumă.

Olăroiu a refuzat și naționala Chinei

Naționala Emiratelor Arabe Unite este a doua refuzată de Cosmin Olăroiu în această iarnă, după cea a Chinei. Tehnicianul va rămâne astfel și în sezonul următor în China, la Jiangsu Suning, având ca obiectiv calificarea în Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu și început cariera de antrenor la FC Naţional, iar apoi a mai pregătit formațiile FCSB, Politehnica Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli și echipa națională a Arabiei Saudite.

Olăroiu și Rădoi, meci de gală la Madrid

La finalul anului 2019, Cosmin Olăroiu a participat alături de Mirel Rădoi la un meci caritabil la Madrid alături de foste mari glorii ale fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Înaintea întâlnirii de pe stadionul Wanda Metropolitano, Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi au oferit un interviu spumos pentru presa spaniolă.

ADVERTISEMENT