ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cosmin Olăroiu, implicat activ în criza din România: asigură 100 de mese zilnic medicilor de la „Victor Babeș” din București

Autor: Adrian Baciu | 20.03.2020 | 10:10
Cosmin Olăroiu, implicat activ în criza din România: asigură 100 de mese zilnic medicilor de la „Victor Babeș” din București
Ce meciuri au stranierii în weekend. Cosmin Olăroiu, la un pas de titlu în China

Tot mai multe personalități din lumea sportului românesc se implică în lupta contra epidemiei de Covid-19. După Simona Halep, Gigi Becali și Mihaela Buzărnescu, a venit rândul tehnicianului Cosmin Olăroiu să facă un gest impresionant. Acesta va ajuta un spital din București.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu, alături de medici în lupta cu Covid-19: asigură 100 de mese zilnic medicilor de la „Victor Babeș”

Medicii din România duc o luptă extrem de dură în această perioadă. Epidemia de coronavirus a început să pună stăpânire și pe țara noastră, iar numărul îmbolnăvirilor crește de la o zi la alta.

Importante nume din sport se implică în ajutorarea cadrelor medicale. Ultimul intrat pe listă este tehnicianul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta a decis să doneze 100 de porții de mâncare în fiecare zi staff-ului medical de la spitalul „Victor Babeș” din Capitală. Inițiativa lui „Oli” a fost dezvăluită chiar de managerul spitalului, doctorul Emilian Imbri.

„Primăria Capitalei a pus la dispoziția spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg și rămân peste noapte. Dimineața și seara ei mănâncă la hotel.

ADVERTISEMENT

Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.

Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și alte persoane să ne sponsorizeze”, a spus doctorul Imbri pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Olăroiu se pregătește de reluarea sezonului în China

Întrucât campionatul din China a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, Cosmin Olăroiu a venit în țară în ultimele luni.

Treptat, viața din China începe să revină la normal. Numărul infectărilor cu Covid-19 a scăzut, iar mai multe activități sociale încep să se redeschidă. Și fotbalul din China are mari șanse de a reveni pe făgașul normal, iar luna aprilie ar putea reprezenta restartul ”Sportului Rege” în această țară.

ADVERTISEMENT
  • 80.967 de îmbolnăviri cu Covid-19 s-au semnalat în China
  • 3.248 de oameni și-au pierdut viața în China din cauza coronavirus

În ceea ce-l privește, Olăroiu pregătește revenirea în China, acolo unde trebuie să intre timp de 14 zile la izolare conform regulilor! Jiangsu Suning este de trei săptămâni în pauză forțată.

ADVERTISEMENT

Federația de Fotbal din China a stabilit data de 18 aprilie drept momentul în care se va juca primul meci după această perioadă de întrerupere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!