Fotbal international

Cosmin Olăroiu merge pe mâna Angliei la Mondialul din Qatar: „Poate fi marea surpriză”

Cosmin Olăroiu (53 de ani) a fost prezent la festivitatea de deschidere și la meciul dintre Qatar și Ecuador de la Campionatul Mondial.
21.11.2022 | 09:37
Cosmin Olaroiu merge pe mana Angliei la Mondialul din Qatar Poate fi marea surpriza
Cosmin Olăroiu va asista și la meciul dintre Qatar și Ecuador. Sursă foto: captură TVR
ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu, cel mai cunoscut și apreciat antrenor român din zona Golfului, a fost prezent la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar.

Cosmin Olăroiu, impresionat de ceea ce au reușit qatarezii: „E admirabil că au reușit să construiască atât de repede”

Antrenorul lui Sharjah din Emiratele Arabe Unite, Cosmin Olăroiu, i-a lăudat pe qatarezi pentru modul în care au pregătit Campionatul Mondial din Qatar: „Cred că cel din Africa a deschis ușile și lumii arabe și e un lucru fantastic că pot organiza. Nu mai recunoșteam nimic din ce era înainte aici. E admirabil că au reușit să construiască atât de repede”, a declarat „Oli” pentru TVR 1.

ADVERTISEMENT

Olăroiu e de părere că foarte multe țări sunt invidioase pe faptul că au pierdut acest prilej unic: „Îți dai seama că atunci când o țară primește organizarea unui Mondial, toți ceilalți suferă. Înseamnă mult pentru economie, turism, infrastructură și e normal să apară aceste contestații”.

Antrenorul român în vârstă de 53 de ani a spus lucrurilor pe nume: „Fotbalul e al tuturor și trebuie să fie peste tot în lume. A crescut și la ei nivelul și arată că s-au schimbat mult lucrurile aici”.

ADVERTISEMENT

Favorita surpriză a lui Cosmin Olăroiu la Campionatul Mondial din Qatar: „Cred că Anglia poate fi o surpriză”

Cosmin Olăroiu e de părere că Anglia ar putea câștiga Mondialul după 56 de ani: „Valorile sunt foarte apropiate și orice mic amănunt poate face diferența într-un meci.

Brazilia, Argentina, Germania pleacă favorite, dar cred că Anglia poate fi o surpriză”, a mai spus românul înainte de festivitatea de deschidere.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor scandalurilor și criticilor primite de Qatar, Cosmin Olăroiu e de părere că aceste discursuri le ajută pe „gazde”: „Eu cred că a căpătat o amploare foarte mare și chiar discuțiile create sunt benefice pentru Qatar”. 

Olăroiu a antrenat în Qatar și a văzut cu ochii lui cum totul s-a transformat pentru organizarea Cupei Mondiale: „E de admirat, pentru că eu trăind aici și văzând totul pas cu pas….

ADVERTISEMENT

Știam ce își doresc să facă și sunt surprins chiar dacă aveam cunoștințe despre ce se va întâmpla”, a concluzionat Cosmin Olăroiu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT