Life

Cosmin și Miruna de la ”Mireasa” și-au refăcut viața după divorț. El s-a afișat deja public cu noua iubită

Cosmin și Miruna de la ”Mireasa”, au decis să divorțeze după doar o lună de când s-au căsătorit. Acum, fiecare dintre ei și-a găsit fericirea, alături de altcineva.
13.03.2023 | 09:39
Cosmin si Miruna de la Mireasa siau refacut viata dupa divort El sa afisat deja public cu noua iubita
Cosmin și Miruna de la ”Mireasa” și-au refăcut viața după divorț. Sursă foto: captură video, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea ”Mireasa” a legat destine, însă se pare că unii parteneri și-au dat seama mai devreme sau mai târziu că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Acesta este și cazul lui Cosmin și al Mirunei, care au decis să divorțeze la doar o lună de când s-au căsătorit.

Miruna și Cosmin de la Mireasa și-au refăcut viața

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 al emisiunii ”Mireasa”, au anunțat în urmă cu ceva timp că au divorțat. Iar asta s-a întâmplat la nu foarte mult timp după ce actele de căsătorie au fost semnate. Fanii cuplului au fost cei mai revoltați după ce au aflat decizia celor doi.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe critici au fost lansate la adresa Mirunei, în condițiile în care deși tânăra mai avea sentimente pentru fostul ei partener, acesta a decis să se căsătorească cu Cosmin. De cealaltă parte, unii internauți i-au luat partea bărbatului în întreg scandalul.

Iată că nu a trecut mult timp de la separare, iar fiecare partener și-a găsit jumătatea, cel puțin acum. Miruna este într-o relație, însă a preferat să nu spună numele partenerului său. Totuși, fanii se așteaptă ca aceasta să fie cu fostul ei iubit, Luță, având în vedere că păstrează discreția în continuare.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte însă, Cosmin a fost mult mai deschis cu urmăritorii săi și s-a afișat deja cu noua sa iubită. Acesta are o relație cu Andreea, o tânără de 22 de ani care de altfel este și studentă. Fanii lui Cosmin s-au bucurat în momentul în care au văzut că acesta este la rândul lui fericit.

Cum s-au cunoscut Andreea și Cosmin

Cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns împreună? În urmă cu dar câteva zile, Cosmin povestea că are o relație frumoasă cu Andreea, iar ambii au ajuns să se cunoască pe internet în urmă cu câteva săptămâni. S-au văzut, s-au plăcut, au vorbit și iată că a început ceva frumos.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânărul recunoaște că s-a vindecat și că nu a intrat într-o nouă relație pentru a-și alina suferința. De asemenea, el a mai adăugat că nu și-a bătut niciodată joc de nimeni și că în cazul în care relația cu Andreea nu ar fi fost una serioasă, nu s-ar fi afișat public alături de ea.

”Relația e caldă. Sincer, chiar sunt vindecat, asta vorbeam și cu noua mea iubită. I-am spus să nu ai impresia că eu acum am intrat într-o relație cu tine ca tu să fii un pansament pentru mine, pentru că nu-mi doresc asta. Nu-mi doresc să-mi bat joc de nimeni, să mă folosesc de cineva ca să trec eu peste o poveste de-a mea, nu.

ADVERTISEMENT

Nu este așa, am trecut peste și momentan chiar sunt foarte bine. Dacă nu era ceva serios nu mă afișam să vadă lumea că am relație și poate la scurt timp să mă despart.”, dezvăluia Cosmin, câștigătorul de la Mireasa sezonul 6, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags: