Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Costel Gâlcă a dezvăluit când a vorbit ultima dată cu Gigi Becali: „O fi sunat din închisoare, dar nu pe mine”

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a câștigat campionatul cu FCSB, a dezvăluit când a vorbit ultima dată cu Gigi Becali, patronul echipei.
14.04.2024 | 16:25
Costel Galca a dezvaluit cand a vorbit ultima data cu Gigi Becali O fi sunat din inchisoare dar nu pe mine
Costel Gâlcă a dezvăluit când a vorbit ultima dată cu Gigi Becali: „O fi sunat din închisoare, dar nu pe mine”. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă, fostul antrenor al celor de la FCSB, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, când a vorbit ultima dată cu Gigi Becali.

Costel Gâlcă neagă faptul că Gigi Becali ar fi făcut pe vremea când era antrenor la FCSB: „O fi sunat din închisoare, dar nu pe mine”

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a adus titlul pentru FCSB, a negat faptul că Gigi Becali ar fi făcut echipa din închisoare când acesta era antrenor la formația patronului din Pipera.

ADVERTISEMENT

„N-am mai vorbit cu domnul Becali din 2015, de când am plecat de la FCSB. Nu-mi mai aduc aminte care a fost ultima discuție cu el, poate în aeroportul de la Iași, după meciul cu Poli Iași când am luat titlul.

Nu mi aduc aminte ce am vorbit, ce să vă spun? Nu-mi aduc aminte, acum, vă spun când o să-mi reamintesc. O fi sunat din închisoare, nu-mi amintesc, dar nu m-a sunat pe mine”, a declarat fostul antrenor al celor de la FCSB, Costel Gâlcă, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a dezvăluit că ar vrea să revină în Superliga

Antrenorul care este liber de contract din anul 2023, este din ce în ce mai aproape de Universitatea Craiova. Costel Gâlcă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că ar dori să revină în campionatul României și că așteaptă telefonul lui Mihai Rotaru.

„Nu m-au sunat încă. Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu în orice condiții. Să ajungem la un acord comun.

ADVERTISEMENT

Cred că antrenorul trebuie să fie antrenor, să ia decizii și în interesul clubului, dar trebuie să fie liderul din vestiar.

Craiova are niște condiții, este o echipă care își propune să se bată la titlu și să câștige titlu. Orice antrenor care vine la Craiova știe de ce vine”, a mai declarat antrenorul la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când antrena FCSB, Costel Gâlcă a câștigat tot ce se putea alături de formația patronată de Gigi Becali. Tehnicianul și-a trecut în palmares „tripla”, câștigând alături de formația din București Cupa României, campionatul și Cupa Ligii, competiției care nu mai există în prezent.

Costel Gâlcă a dezvăluit când a vorbit ultima dată cu Gigi Becali

ADVERTISEMENT
Tags: