Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Costel Gâlcă vrea transferuri noi la Universitatea Craiova, dacă va accepta oferta lui Rotaru: „Sunt anumite posturi”

Costel Gâlcă susține că dacă ar veni la Universitatea Craiova ar cere și câteva transferuri noi. Fostul antrenor al lui FCSB este aproape de o revenire în România.
12.04.2024 | 19:03
Costel Galca vrea transferuri noi la Universitatea Craiova daca va accepta oferta lui Rotaru Sunt anumite posturi
Costel Gâlcă, despre Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După 9 ani, Costel Gâlcă ar putea reveni ca antrenor în România la Universitatea Craiova. Fostul tehnician al lui FCSB a antrenat în Spania, Arabia Saudită, Danemarca și Polonia în această perioadă.

Costel Gâlcă vrea transferuri noi la Universitatea Craiova, dacă va accepta oferta lui Rotaru: „Sunt anumite posturi”

După despărțirea de Ivaylo Petev, Mihai Rotaru se gândește ca noul antrenor de la Universitatea Craiova să fie Costel Gâlcă. Fostul tehnician al lui FCSB știe despre interesul oltenilor, dar susține că nu a fost contactat, încă.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a mai explicat faptul că este dispus să revină în fotbalul românesc, dar cu anumite condiții. Tehnicianul de 52 de ani este dispus să accepte propunerea lui Rotaru, dacă aceștia ajung la un acord comun, dar susține că ar cere și câteva transferuri noi.

“Deocamdată, din România, e interes doar de la Universitatea Craiova. Sunt multe schimbări, dar pentru că nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Antrenorul care a fost acolo este unul foarte bun. 

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că pe anumite posturi ar fi bineveniți anumiți jucători. Vom vedea. Dacă ajung să vorbesc, o să știți după aceea. În țările arabe am câștigat cel mai bine, desigur. Mult mai bine decât în La Liga”, a declarat Costel Gâlcă, la FANATIK SUPERLIGA.

Costel Gâlcă, dezvăluiri despre stadiul negocierilor cu Mihai Rotaru!

Tehnicianul, care a câștigat toate cele trei trofee în unicul an pe banca celor de la FCSB, așteaptă să fie contactat de Mihai Rotaru. Costel Gâlcă îi transmite patronului de la Universitatea Craiova că are și anumite condiții înaintea venirii în Bănie.

ADVERTISEMENT

“Deocamdată nimic, aștept. Am văzut că a spus Gică Craioveanu ceva, să vedem zilele următoare. Nu m-au sunat încă. Sunt dispus să mă întorc în fotbalul românesc, dar nu în orice condiții.

Să ajungem la un acord comun. Cred că antrenorul trebuie să fie antrenor, să ia decizii și în interesul clubului, dar trebuie să fie liderul din vestiar.

ADVERTISEMENT

Craiova are niște condiții, este o echipă care își propune să se bată la titlu și să câștige titlu. Orice antrenor care vine la Craiova știe de ce vine“, a spus Costel Gâlcă, la FANATIK SUPERLIGA.

Costel Gâlcă, despre Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT