Fotbal international

Costel Pantilimon a comis-o în al treilea meci din Cipru! Execuția la care portarul român nu a avut reacție. VIDEO

09.02.2020 | 18:21
Costel Pantilimon a comis-o în al treilea meci din Cipru! Execuția la care portarul român nu a avut reacție. VIDEO
Costel Pantilimon a ajuns în această iarnă la Omonia Nicosia. Sursă Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon a avut un început solid la Omonia Nicosia, primind un singur gol în primele două partide, ambele câștigate de noua sa echipă, dar în al treilea joc în care a apărat poarta echipei din Cipru, împotriva celor de la Achnas, fostul internațional român a fost învins la o fază în care putea face mai mult.

Costel Pantilimon a comis-o la al treilea meci în Cipru

Costel Pantilimon a semnat cu Omonia Nicosia în ianuarie, după ce în acest sezon de Championship nu a prins niciun minut în tricoul lui Nottingham Forrest.

ADVERTISEMENT

După două meciuri în care a primit un singur gol, 2-0 cu Olympiakos Nicosia în campionat și 2-0 împotriva celor de la Doxa în Cupă, Pantilimon a fost titular în al treilea joc consecutiv pentru Omonia, cu Achnas, în runda a 19-a primei ligi din Cipru.

La 0-0 în minutul 59, atacantul advers Christoforos Christofi a trimis o minge plouată spre poartă, Costel Pantilimon nu a avut nicio reacție, iar mingea a mișcat plasa după ce lovit bara. La înălțimea goalkeeper-ului român, 2.03 metri, acesta putea interveni, balonul neavând o forță ieșită din comun.

ADVERTISEMENT
  • 2.03 metri este înălțimea lui Costel Pantilimon

După ce Christoforos Christofi a deschis scorul, Omonia Nicosia a reușit golul egalizator în minutul 74, după un penalty transformat de Matt Derbyshire, însă Achnas a primit, de asemenea, o lovitură de pedeapsă, la doar trei minute, transformată în gol de Illya Markovskyy.

Costel Pantilimon a pierdut contactul cu echipa națională

Costel Pantilimon a fost convocat ultima dată la naționala României în luna martie a anului trecut, pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din 2020.

ADVERTISEMENT

În ultimele 10 luni, portarul nu a mai figurat pe lista fostului selecționer Cosmin Contra pentru că nu a mai evoluat la echipa de club, fiind cedat în această iarnă de Nottingham Forrest, sub formă de împrumut, la Omonia Nicosia, după ce nu a bifat niciun minut în prima parte a acestui sezon al ligii a doua din Anglia.

În ultimii ani, Costel Pantilimon a fost o prezență constantă la lotul primei reprezentative, dar a fost de cele mai multe ori rezerva lui Ciprian Tătărușanu, ultima apariție în poarta „tricolorilor” fiind reușită pe 14 noiembrie 2017, la amicalul cu Olanda.

  • 27 de selecții are Costel Pantilimon la echipa națională
  • 33 de ani are portarul
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri