Life

Costi Ioniță e pregătit de acțiune. Când debutează la Survivor România

06.01.2021 | 19:40
Costi Ionita e pregatit de actiune Cand debuteaza la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță este pregătit de acțiune și de debutul la Survivor România. El a anunțat că începutul noului sezon va avea loc sâmbătă, 9 ianuarie, și că Faimoșii se simt în „forță”.

Ediția de anul acesta a reunit nume importante în echipa Faimoșilor. Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Jador, Alexandra Stan, Simona Hapciuc, Culiță Sterp,  Majda Aboulumosha, Elena Marin și Zannidache sunt printre cei mai cunoscuți concurenți din sezonul 2021.

ADVERTISEMENT

Solistul de muzică de petrecere este cu adevărat entuziasmat pentru aventura din jungla Republicii Dominicane. El a distribuit o serie de postări prin care își anunță fanii că este gata pentru aventură.

Costi Ioniță e pregătit de acțiune. Când debutează la Survivor România

Costi Ioniță
Costi Ioniță, pregătit de debutul la Survivor Romania
Sursa foto: Instagram

În ultimul mesaj distribuit pe Instagram, manelistul anunță că echipa faimoșilor este peregătită pentru marele debut. „Sâmbătă, 9 ianuarie, ora 20:00, începe noul Sezon Survivor Romania 2021! Așadar, așteptarea va lua sfârșit în doar 3 zile!

ADVERTISEMENT

În echipa Faimoșilor îi puteți revedea pe Costi Ioniță, Catalin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culița Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc! Pumnii strânși pentru Costi și Faimoșii! Forța!” a scris Costi Ioniță pe contul de Instagram.

Cântărețul se dovedește foarte entuziasmat de această aventură. El a distribuit imagini și din momentul în care echipa Faimoșilor a ajuns în Republica Dominicană, asigurând pe toată lumea că „Faimoșii au ajuns cu bine la destinație”.

ADVERTISEMENT

Înainte de a începe această provocare, artistul spunea că vrea să-și depășească limitele: „îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!Va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”.

Deși se credea că vor filma pentru aproximativ două săptămâni după ce au ajuns la destinație, pentru a avea material de rezervă, acest lucru însemnând că debutul show-lui ar fi trebuit să fie pe la jumătatea lunii ianuarie, producătorii au decis ca premiera să aibă loc în această sâmbătă.

ADVERTISEMENT

A avut loc și o schimbare de ultim moment în echipa Faimoșilor. Fosta gimnastă Ana Porgras nu a mai putut participa la emisiune din motive medicale și a fost înlocuită cu o fostă asistentă a emisiunii „Răi da buni” de la Antena Stars, Elena Marin.

ADVERTISEMENT