Sport

Costi Mocanu continuă conflictul cu fanii celor de la CSA Steaua: “Iau un clişeu de-al vostru – e bună brânza, băieţi?”

Comentatorul celor de la Prima TV continuă conflictul cu fanii celor de la CSA Steaua şi argumentează de ce ar fi bine pentru Armată să se asocieze cu un privat.
22.06.2023 | 08:27
Costi Mocanu continua conflictul cu fanii celor de la CSA Steaua Iau un cliseu deal vostru  e buna branza baieti
Costi Mocanu continuă conflictul cu fanii celor de la CSA Steaua: "Iau un clişeu de-al vostru - e bună brânza, băieţi?"
ADVERTISEMENT

Comentariul lui Emil Grădinescu şi Costi Mocanu de la Elveţia – România 2-2 l-a deranjat teribil pe George Ogăraru. Antrenor-coordonator la Academia CSA Steaua, Ogăraru i-a pus la zid pe cei doi, spunând că este „Bullying televizat!”.

Costi Mocanu continuă conflictul cu fanii celor de la CSA Steaua: “Înjurături asezonate cu plictisitoarele clișee- brînză, cioban, sclav, palat”

Cei doi comentatori i-au dat replica lui Ogăraru. Conflictul este departe de a fi stins, dar o coteşte spre CSA Steaua. Întâmplător sau nu, cei doi comentatori şi-au expus public punctul de vedere, blamând faptul că CSA Steaua este susţinută de un minister.

ADVERTISEMENT

Costi Mocanu a revenit cu explicaţii după ce pagina sa de Facebook a fost inundată de la susţinători ai CSA Steaua. Jurnalistul a expus motivele pentru care echipa Armatei ar trebui să se asocieze cu un privat:

“După postarea de ieri, cele mai multe comentarii au venit de la susţinatori ai CSA Steaua. Nimic despre Națională, supărarea e dată de afirmația mea potrivit căreia Statul nu trebuie să aibă o echipa de fotbal. Nu vă așteptați la argumente, discuții, nu!, nimic de felul ăsta. Înjurături asezonate cu plictisitoarele clișee- brînză, cioban, sclav, palat.

ADVERTISEMENT

Băieți, dacă nu v-ați dat seama, CEL MAI MARE BINE pe care îl primește Becali este îndîrjirea cu care voi insistați că Armata să țină echipa asta.

“FORȚAȚI Armata să găsească o firma cu care să se asocieze!”

Explicații. Că să ai valoare europeană îți trebuie măcar 13-15 milioane de euro/an astăzi, cu perspectiva de creștere spre 20. Armata NU POATE SĂ DEA BANII aceștia. Pentru că există NATO,

ADVERTISEMENT

Comisia Europeană, societate civilă, pentru că trebuie să dăm bani pe arme, pentru că Statul are datorii uriașe. Armata poate da 1-3 milioane/an. La banii ăștia, echipa va reface ABBA, unde A și B sunt primele două ligi așa cum se numeau pe vremuri.

Vreți să-l bateți pe Becali? Să aibă Steaua rezultate? FORȚAȚI Armata să găsească o firma cu care să se asocieze! Statul pune marca și baza, firma pune banii! Da, nu se va mai numi CSA. Va fi Steaua, că doar asta e brandul.

ADVERTISEMENT

“Iau un clișeu de-al vostru- e bună brînză, băieți?”

Va deranjează asta? Ce spune Talpan, “cine vrea să investească, să vină sponsor”, este stand up comedy cu oamenii Statului. Va asigur că Sucu, frații Pavăl sau Țiriac, oricare om care ar avea o astfel de intenție, cu toții rîd cu gură pînă la urechi auzind timpenia zisă de cetățean. Pentru rezultate bune, Armata nu poate deține pachetul majoritar.

O țineți lungă cu Armata și Statul? Sunteți fix dușmanii echipei pe care ziceți că o iubiți. Cu cît întîrzie asocierea, cu atît scade valoarea mărcii. Sunteți FCSB, adică faceți ce spune Becali, ironic, nu? Iau un clișeu de-al vostru- e bună brînză, băieți?”, se arată în postarea lui Costi Mocanu.

ADVERTISEMENT