Fotbal international

Cota zilei de joi, 15 decembrie, la Campionatul Mondial: Messi vs. Mbappe, duel galactic pentru titlul de cel mai bun marcator

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un premiu important dacă alegeți să mizați pe cel care va da cele mai multe goluri la finalul turneului din Qatar.
14.12.2022 | 18:25
Cota zilei de joi 15 decembrie la Campionatul Mondial Messi vs Mbappe duel galactic pentru titlul de cel mai bun marcator
Cota zilei de joi, 15 decembrie, la Campionatul Mondial: Messi vs. Mbappe, duel galactic pentru titlul de cel mai bun marcator. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Suntem la doar un meci distanță până la o confruntare a titanilor în finala Cupei Mondiale, între Lionel Messi și Kylian Mbappe. Primul a obținut deja biletele pentru ultimul act după victoria la scor de neprezentare în fața Croației, în timp ce al doilea trebuie să treacă de semifinala cu Maroc.

Messi vs. Mbappe, duel pe muchie de cuțit pentru titlul de cel mai bun marcator

Colegi la PSG, Lionel Messi și Kylian Mbappe au toate șansele să fie rivali atât la câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, cât și la titlul de cel mai bun marcator. În urma prestației geniale din semifinala cu Croația, argentinianul l-a egalat pe francez la numărul de goluri.

ADVERTISEMENT

Messi are cinci reușite în Qatar, dar stă mai bine la assist-uri, trei la număr. De cealaltă parte, superstarul naționalei lui Didier Deschamps a înscris cinci goluri, dar a pasat decisiv de numai două ori.

Cu toate acestea, probabil și pentru că mai are de jucat împotriva Marocului, Mbappe este principalul favorit la titlul de cel mai bun marcator al CM 2022. Unibet oferă o cotă de 1,60 pentru ca francezul să primească premiul la finalul competiției.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de forma per totală arătată în acest an competițional, Mbappe este un marcator superior lui Messi. La echipa de club, francezul în vârstă de 23 de ani este golgheterul echipei în Ligue 1, cu 12 reușite. Pe 2 vine Neymar, cu 11 goluri, în timp ce Messi a reușit să puncteze de doar șapte ori.

Amenințarea Olivier Giroud

Deși Messi și Mbappe sunt vedetele principale ale Argentinei, respectiv Fraței, nu trebuie omis sub nicio formă Olivier Giroud, care, la rândul său, face un Campionat Mondial de excepție.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui AC Milan l-a făcut uitat pe Balonul de Aur Karim Benzema și s-a dovedit a fi decisiv pe parcursul competiției pentru „cocoși”. Vârful în vârstă de 36 de ani este al doilea cel mai bun marcator al francezilor în Qatar, cu patru reușite.

La capitolul assist-uri, Giroud nu a reușit să contribuie deloc până acum, dar mai are șanse în cele două partide pe care Franța le va juca în mod cert. Unibet oferă o cotă de 10,00 pentru varianta „Olivier Giroud cel mai bun marcator”.

ADVERTISEMENT

Trebuie luată însă în calcul performanța uluitoare pe care a reușit-o Giroud în Qatar. La acest Campionat Mondial, atacantul lui Milan a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței, cu 53 de goluri, două mai multe decât precedentul deținător al recordului, Thierry Henry.


  • 2,90 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „Leo Messi cel mai bun marcator” Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT