Fotbal international

Cota zilei de vineri, 16 decembrie, la Campionatul Mondial: luptă crâncenă pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce o sumă frumoasă de bani dacă alegeți să mizați pe cel mai bun tânăr jucător al turneului final din Qatar.
15.12.2022 | 20:00
Cota zilei de vineri 16 decembrie la Campionatul Mondial lupta crancena pentru titlul de cel mai bun tanar jucator
Cota zilei de vineri, 16 decembrie, la Campionatul Mondial: luptă crâncenă pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A mai rămas doar un meci până vom afla cine este câștigătoarea Campionatului Mondial din Qatar. Finala se va da între două naționale uriașe, Argentina și Franța. La finalul turneului final se vor decerna mai multe premii individuale, inclusiv cel destinat celui mai bun tânăr jucător.

Un argentinian, favorit să iasă cel mai bun tânăr jucător al Campionatului Mondial

Deși a început cu stângul Cupa Mondială, naționala lui Lionel Scaloni a reușit să se regrupeze și să ajungă din nou în ultimul act al turneului final.

ADVERTISEMENT

În prima partidă, „pumele” au produs o surpriză negativă, atunci când au pierdut cu Arabia Saudită, scor 1-2. Au urmat apoi un parcurs perfect până în finala.

Victorii în grupă cu Mexic și Polonia, ambele cu 2-0. În optimi a fost ceva mai greu. Sud-americanii au trecut la limită de Australia, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Testul suprem a fost dat în sferturi, acolo unde, Messi & Co. a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Olanda și pentru a accede în „careul de ași”. În semifinale, Argentina a defilat în fața vicecampioanei en-titre Croația, pe care a învins-o cu 3-0.

Unul dintre artizanii parcursului Argentinei la Cupa Mondială este fotbalistul Benficăi, Enzo Fernandez. În vârstă de 21 de ani, mijlocașul central are un gol și un assist la acest turneu final și este favoritul principal la titlul de „cel mai bun tânăr jucător”. Unibet oferă o cotă de 1,40 pentru acest pronostic.

ADVERTISEMENT

Cine îl amenință pe Enzo Fernandez

Enzo Fernandez este amenințat de un fotbalist care încă se află în turneul final. E vorba despre unul dintre cei mai curtați fundași centrali din Europa, croatul Josko Gvardiol, care va juca finala mică împotriva Marocului.

Aproape de stoperul croat ține Jude Bellingham, care a strălucit la acest Campionat Mondial, dar care nu a reușit să treacă de faza sferturilor. Acolo, Anglia a fost eliminată de Franța, campioana en-titre impunându-se cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

În cele cinci meciuri jucate în Qatar, mijlocașul central al Borussiei Dortmund a reușit să marcheze o dată și să ofere un assist. Unibet oferă o cotă de 7,00 pentru varianta „Bellingham cel mai bun jucător al CM 2022”.


  • 6,00 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „Josko Gvardiol” Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT