Fotbal international

Cota zilei de sâmbătă, 17 decembrie, la Campionatul Mondial: câte goluri se înscriu în finala mică, Croația – Maroc

Cota zilei la Campionatul Mondial poate aduce un premiu care să vă facă sărbătorile mai frumoase dacă alegeți să mizați pe goluri în finala mică, Croația - Maroc.
16.12.2022 | 17:45
Cota zilei de sambata 17 decembrie la Campionatul Mondial cate goluri se inscriu in finala mica Croatia  Maroc
Cota zilei de vineri, 17 decembrie, la Campionatul Mondial: câte goluri se înscriu în finala mică, Croația - Maroc. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Croația și Maroc se vor lupta pentru medalia de bronz a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Finala mică a turneului este programată sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17:00, pe Khalifa International Stadium din Doha.

Câte goluri se vor înscrie în finala mică de la CM 2022, Croația – Maroc

Croația – Maroc este singurul meci cu repetiție de la CM 2022. Cele două formații au fost adversare și în faza grupelor, acolo unde le-au mai avut ca adversare pe Canada și pe Belgia. Este vorba mai exact de Grupa F, câștigată de africani cu șapte puncte, două mai multe decât vicecampioana mondială en-titre.

ADVERTISEMENT

Meciul direct a fost unul închis, terminat la egalitate, scor 0-0. Ne așteptăm la o desfășurare similară și în finala mică, deoarece, până acum, niciuna dintre cele două naționale nu a avut un parcurs spectaculos.

Maroc este marea surpriză a turneului final, fiind prima selecționată africană care ajunge atât de departe la un Campionat Mondial. După ce a câștigat Grupa F, reprezentativa pregătită de Walid Regragui, cel care a fost dorit de FCSB în perioada când juca fotbal, a produs două surprize colosale în optimi și în sferturi.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, marocanii au reușit să elimine Spania la loviturile de departajare. A urmat apoi succesul din sferturi, acolo unde victimă a picat Portugalia. Lusitanii au fost învinși de Maroc, scor 0-1. „Leii din Atlas” n-au mai putut face însă nimic în semifinale, acolo unde s-au lovit de Franța, care s-a impus cu 2-0.

Se anunță o misiune infernală pentru Maroc în tentativa de a termina pe locul 3 la CM 2022. Regragui nu se poate baza pe Saiss, Mazraoui și Aguerd, toți trei fiind accidentați.

ADVERTISEMENT

Având în vedere parcursul africanilor, ar fi o surpriză ca finala mică să se termine cu multe goluri, dar Unibet oferă o cotă atractivă de 1,91 pentru varianta „peste 2,5 goluri”.

Croații pot termina pentru a treia oară în istorie în top 3 la Campionatul Mondial

Pentru Luka Modric, starul croaților, meciul cu Maroc va fi ultimul la prima reprezentativă. Croația va juca a doua finală mică din istorie, după cea din 1998, când a învins-o pe Olanda, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

La precedenta ediție, Rusia 2018, Croația a jucat finala mare, dar a pierdut în fața Franței, scor 2-4. Naționala lui Zlatko Dalic a ajuns în această fază după ce a avut mare noroc în optimi și sferturi, unde n-a practicat deloc un joc spectaculos.

Mai întâi, Croația a trecut de Japonia, iar apoi de Brazilia. De fiecare dată, europenii au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se califica. A urmat apoi semifinala cu Argentina, unde au fost răpuși de „pume”, scor 0-3. Unibet oferă la această partidă o cotă de 1,74 la pronosticul „ambele marchează”.


  • 1,92 este cota oferită de Unibet pentru pronosticul „sub 2,5 goluri la Croația – Maroc” Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT
Tags: