Sport

Cristiano Ronaldo, contract pe viață cu Nike. Cum arată logo-ul colecției CR7 pentru 2022

Pe Twitter circulă deja o imagine despre care se spune că va reprezenta noul logo al colecției CR7 Nike ce urmează să fie comercializată în 2022 urmare a contractului pe viață al lui Cristiano cu producătorul american.
10.12.2021 | 22:15
Cristiano Ronaldo contract pe viata cu Nike Cum arata logoul colectiei CR7 pentru 2022
Cristiano Ronaldo are semnat cu Nike un parteneriat pe viață
ADVERTISEMENT

Nike pregătește lansarea colecției 2022 care poartă logo-ul CR7. Una care face parte din contractul pe viață semnat în 1996 de starul portughez și producătorul american de echipament sportiv.

Reamintim, doar trei sportivi au semnat astfel de acorduri cu cei de la Nike. Este vorba despre Michael Jordan, care are și o marcă proprie, Cristiano Ronaldo și LeBron James.

ADVERTISEMENT

Logo cu caractere 3D pentru noua colecție CR 7 de la Nike

Logo-ul include cuvântul CR7, alcătuit din benzi ondulate în relief 3D, pe un fundal negru.

Footyhealines oferă informații și despre culorile folosite pentru obiectele de îmbrăcăminte din colecția-capsulă. Este vorba despre albastru ”Navy”, violet și turcoaz.

Acestea vor fi folosite, cel mai probabil, și pentru noile ghete Nike Mercurial create pentru Ronaldo. Colecție care se așteaptă să fie prezentată în curând.

ADVERTISEMENT

În egală măsură se vorbește și despre o altă linie, CR7 X Bugatti. Sursa amintită deja precizează însă că nu este exclus ca aceasta să fie integrată în colecția realizată împreună cu Nike.

logo CR7
Pe Twitter au început să circule imagini cu noul logo al colecției Nike CR7 2022. Credit foto: twitter footyheadlines

O colaborare de lungă durată între CR7 și Nike

Cristiano Ronaldo a început colaborarea cu americanii de la Nike în 2003, atunci când a ajuns la Manchester United. Și a rămas fidel mărcii și după ce s-a mutat la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

În 2016, după ce, potrivit cifrelor furnizate chiar de către producător, CR7 purtase deja 60 de tipuri diferite de ghete Nike, portughezul a semnat un contract pe viață cu aceștia.

La vremea respectivă, Forbes a estimat că Ronaldo ar urma să încaseze în total 870 de milioane de euro din acest contract. O sumă care pare imensă. Însă pe care, estima aceeași sursă, urma să fie deja amortizată după doi ani.

ADVERTISEMENT

Și aceasta pentru că numai în primul an a produs pentru companie încasări de 474 milioane de dolari ca urmare a postărilor pe rețelele de socializare. Iar lucrurile, este cert, au continuat în aceeași manieră.

Ronaldo avea, în vară, la momentul ultimelor statistici auditate, aproape 316 milioane de urmăritori. Iar încasările sale generate din această sursă erau estimate, la același moment, la 40 de milioane de dolari anual.

ADVERTISEMENT