Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Crăciunescu, noul șef al CCA?! Fostul mare central și-a dezvăluit planul cu care va salva arbitrajul românesc. „Da, cu Igna și cu Porumboiu!”

Ion Crăciunescu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că ar accepta să fie noul şef al CCA. Fostul mare central a dezvăluit planul cu care va salva arbitrajul românesc.
05.02.2024 | 17:46
Craciunescu noul sef al CCA Fostul mare central sia dezvaluit planul cu care va salva arbitrajul romanesc Da cu Igna si cu Porumboiu
Crăciunescu, noul șef al CCA?! Fostul mare central și-a dezvăluit planul cu care va salva arbitrajul românesc. „Da, cu Igna și cu Porumboiu!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras conduce de 10 ani Comisia Centrală a Arbitrilor. Grecul a rezistat în funcţie în ciuda faptului că au fost perioade în care a fost puternic contestat de personalităţile din arbitrajul românesc.

Crăciunescu, noul șef al CCA?! Fostul mare central și-a dezvăluit planul cu care va salva arbitrajul românesc

Ion Crăciunescu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că şi-ar asuma o reformă a arbitrajului românesc şi ar veni alături de Ioan Igna şi Adrian Porumboiu în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor:

ADVERTISEMENT

“Aţi vorbit cu Igna în ultimul timp? Nu are nicio problemă. Aş accepta să fiu şeful arbitrilor cu Igna peste mine şi cu Porumboiu lângă mine. Aşa aş veni şi aş garanta arbitraje mai corecte.

Repet, cu Igna peste mine şi mai sunt… Cu Porumboiu, cu Grigorescu, cu ăştia care au fost arbitri, care au fost nume importante”, a spus Crăciunescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Cred că arbitrajul va influenţa finalul de campionat”

Crăciunescu este de părere că Vassaras controlează tot. Fostul mare arbitru al României susţine că niciun tânăr fluieraş nu a ajuns în elită de când grecul conduce arbitrajul românesc:

“Cred că arbitrajul va influenţa finalul de campionat. Nu pot să fac afirmaţii, dar la cum se prezintă lucrurile în momentul de faţă nu îmi place. Uitaţi-vă, nu vreţi să faceţi o statistică, câţi arbitri tineri au ajuns în elită de când a ajuns acest domn (n.r. Vassaras).

ADVERTISEMENT

Şi cine sunt şi ce-au făcut? Uitaţi-vă din urmă. Ţara asta are o calitate… Într-adevăr, e greu să mai găseşti fotbalişti, dar la nivel de arbitri, găseşti în toată ţara. 

Îi controlează total Vassaras. Vi se pare normal ca un arbitru care primeşte o delegare atât de importantă să facă greşelile pe care le-a făcut înainte de a se duce la acest meci?”, a spus Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

Declaraţiile lui Crăciunescu vin în contextul prestaţiei foarte modeste a lui Istvan Kovacs la meciul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova. Arbitrul din Carei a avut o confruntare cu multe probleme.

Crăciunescu, noul șef al CCA?! Fostul mare central și-a dezvăluit planul cu care va salva arbitrajul românesc

ADVERTISEMENT