Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Craiova a făcut plângere la FRF împotriva lui Gică Popescu și Mihai Stoica. Ce îi deranjează pe olteni. Video exclusiv

Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a revenit la FRF cu o propunere legată de colaborarea unor conducători din SuperLiga la posturi TV.
03.03.2023 | 13:03
Craiova a facut plangere la FRF impotriva lui Gica Popescu si Mihai Stoica Ce ii deranjeaza pe olteni Video exclusiv
Mihai Rotaru vrea ca niciun conducător din SuperLiga să nu mai fie invitat permanent la emisiunile de sport. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru cere FRF și LPF să le interzică tuturor conducătorilor de club din SuperLiga să aibă și job-uri de analiști în emisiunile sportive. Patronul Universității Craiova consideră că astfel astfel de colaborări afectează foarte grav imparțialitatea din respectivele producții TV. Mihai Stoica, angajat la Orange TV, este doar unul dintre cei vizați.

Mihai Rotaru nu mai vrea conducătorii din SuperLiga invitați permanenți în studiourile TV: “Nu e doar Mihai Stoica, mai sunt domnul Gică Popescu și Daniel Niculae”

VEZI VIDEO MAI JOS

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a ținut să precizeze că intențiile sale nu sunt cu dedicație pentru Mihai Stoica. Ba chiar a precizat că a făcut această adresă la FRF și LPF în urmă cu câțiva ani, când oficialul FCSB nu lucra și în televiziune. Bilașco și Mara erau vizați la vremea respectivă. În prezent, pe lângă Mihai Stoica, Gică Popescu și Daniel Niculae au contracte cu posturi TV și conduc și echipe din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Noi nu am făcut acum acea sesizare către Federație și Ligă. Am făcut-o acum câțiva ani de zile, când nu se adresa domnului Stoica. Pentru că dânsul pe vremea aceea nici nu lucra în televiziune. Era mai degrabă cu manta pentru oficialii celor de la CFR Cluj, țin minte că Mara și Bilașco erau angajați.

Este un punct al nostru de vedere, nu ni se pare normal, și ni-l vom susține. Acum am făcut o revenire la acea adresă. Pot fi invitați, ai interviuri de interes, să intre, să își spună punctul de vedere. Dar să fii analist cu contract zi de zi la o televiziune, tu fiind conducător la o echipă din SuperLiga mi se pare cel puțin lipsit de fair-play.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne adresăm împotriva domnului Stoica, aici includem și pe domnul Gică Popescu și pe Daniel Niculae. Oricine. Nu este normal! Să stai împreună cu cei care sunt moderatori și formatori de opinie și să fii prieten cu ei, automat poți să modifici percepția publicului larg în funcție de ceea ce tu îți dorești”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru a revenit apoi la ultimele contre pe care le-a avut în ultima perioadă cu Mihai Stoica. Și a taxat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI replica pe care a oferit-o oficialul FCSB ca fiind doar agresivitate în limbaj, nicidecum o ironie. Inclusiv Gigi Becali l-a criticat pe Mihai Stoica pentru ceea ce a spus despre Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru îl taxează pe Mihai Stoica după replica pe care a primit-o de la oficialul FCSB: “Confundă agresivitatea în limbaj cu ironia. Are niște frustrări”

“Dânsul confundă agresivitatea în limbaj cu ironia. Și această chestie cu Comedy Central mie mi se pare o glumă proastă nu o ironie. Dar fiecare are aprecierile lui. Haideți să facem un exercițiu de imaginație. A fost un film în care tatăl și fiul trec unul în corpul celuilalt.

Să ni-i imaginăm pe Gigi cu Meme Stoica schimbând pentru o perioadă de timp corpurile. Și ne gândim cum s-ar purta Meme cu Gigi. Care ar fi atitudinea lui. Cred că mai rău decât s-a comportat cu Leo Strizu, pentru că ar avea niște polițe de plătit. 

ADVERTISEMENT

Cred că domnul Meme Stoica are niște frustrări din faptul că domnia sa crede că viața fie i-a oferit prea puțin, fie prea mult, în funcție de ceea ce crede dânsul că este capacitatea domniei sale intelectuală, socială, managerială. Aici e o problemă. Dar cu timpul sper să și-o rezolve”, a mai spus Rotaru la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume