Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Craiova, o singură echipă? Gigi Becali a vorbit despre Rotaru și Mititelu. „Vrea să se retragă! Nu suportă să piardă bani”

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea unei singure Craiova, iar patronul de la FCSB face dezvăluiri despre Adrian Mititelu și Mihai Rotaru.
12.02.2024 | 12:30
Craiova o singura echipa Gigi Becali a vorbit despre Rotaru si Mititelu Vrea sa se retraga Nu suporta sa piarda bani
Craiova, o singură echipă? Gigi Becali a vorbit despre Rotaru și Mititelu. „Vrea să se retragă! Nu suportă să piardă bani”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali susține că poate să fie o singură Craiova, însă deocamndată nu vede o soluție între cei doi finanțatori din Cetatea Băniei. Patronul de la FCSB mărturisește că Mihai Rotaru se gândește la retragerea de la Universitatea Craiova.

Craiova, o singură echipă? Gigi Becali a vorbit despre Rotaru și Mititelu. „Vrea să se retragă! Nu suportă să piardă bani”

Olguța Vasilescu a încins spiritele după ce a anunțat că își dorește o singură echipă la Craiova, iar Gigi Becali a reacționat la rândul său despre posibila fuziune. Patronul „roș-albaștrilor” nu vede momentan o posibilă împăcare între Mihai Rotaru și Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mărturisit și că Mihai Rotaru se gândește la retragerea de la Universitatea Craiova, deoarece nu și-a recuperat banii investiți. Cât despre Adrian Mititelu, patronul FCSB este convins că finanțatorul de la FC U Craiova nu ar accepta o fuzione în nicio condiție.

„Este posibil să fie o singură Craiova, dar nu știu cum. Numai dacă Mititelu rămâne cu cuțitul la os și Mititelu dacă are și cuțitul la os știi ce zice: bagă cuțitul, bagă și fierăstrăul, taie-mi și osul și tot nu fac cu Rotaru. Am vorbit cu Rotaru, e posibil dacă vin alți oameni de afaceri sau să se implice primăria să îi zică lui Rotaru așa.

ADVERTISEMENT

Ai cheltuit pănă acum 25 de milioane, facem o convenție o ia primăria și când vindem jucătorii îți dăm banii dreptat. Rotaru nu mai vrea, e un om deștept, Rotaru e un om al cifrelor. Nu că nu vrea să continue, nu îi place să piardă bani.

Nu concepe «Cum mă eu mă om deștept, fac afaceri, matematician să nu pot». Aici nu poți, și-a dat seama și nu mai vrea că e prea deștept să stea în fotbal, așa cred, am vorbit cu el”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Semne de întrebare pentru Mihai Rotaru după anunțul Olguței Vasilescu: „De ce ar fuziona Universitatea Craiova”

Anunțul Olguței Vasilescu l-a făcut pe Mihai Rotaru să își pună câteva semne de întrebare. Finanțatorul „alb-albaștrilor” a declarat că nu ia în calcul o astfel de fuzione cu FC U Craiova.

„Nu știu nimic, nu se va pune vreodată problema. De ce ar fuziona vreodată Universitatea Craiova cu cineva? Nu se poate. Este o singură Craiovă, este Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Nu a vorbit de o fuziune, a vorbit de dorința de a fi o singură echipă în oraș. Nu luăm în calcul. Îi respectăm pe ceilalți de la noi din oraș, dar nu se pune problema de o fuziune.

Noi am deschis acționariatul, mergem pe alt drum în acest moment. Nu vrem fuziune, nici nu vrem să ne războim cu cineva. Noi nu ne războim cu nimeni, poate alții se războiesc cu noi”, spunea Mihai Rotaru.

Craiova, o singură echipă? Gigi Becali a vorbit despre Rotaru și Mititelu

ADVERTISEMENT