Life

Piesa pe care CRBL a lansat-o cu câteva ore înainte să afle dacă pleacă de la Survivor. „Uite, mamă!” este deja pe YouTube

CRBL le-a pregătit o surpriză fanilor săi. Artistul a scris și înregistrat o melodie despre competiția Survivor România chiar înainte să plece în Republica Dominicană.
15.02.2022 | 18:02
Piesa pe care CRBL a lansato cu cateva ore inainte sa afle daca pleaca de la Survivor Uite mama este deja pe YouTube
CRBL a compus o melodie despre Survivor România. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL, Radu Itu și Otilia de la Survivor România 2022 au fost propuși spre eliminare și unul dintre ei va părăsi competiția. Logodnica lui Radu Itu și soția lui CRBL au intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță și au vorbit despre aceste subiect.

Elena a dezvăluit faptul că CRBL a scris și înregistrat o piesă despre Survivor cu doar câteva zile înainte să plece în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

 Elena: „Mi-aș fi dorit foarte mult să nu se ajungă la acest moment”

Elena, soția lui CRBL, este supărată să își vadă soțul în pragul eliminării și spune că și-ar fi dorit ca echipa Faimoșilor să câștige imunitatea și să nu fi ajuns în consiliu.

Despre conflictul dintre soțul său și Emil Rengle nu a vrut să vorbească prea mult, dar i-a transmis câștigătorului de la Românii au talent că nu poți face performanța doar cu voie bună și ai nevoie de multă muncă și disciplină.

ADVERTISEMENT

„Până diseară suntem cu emoțiile la maxim. Mi-aș fi dorit foarte mult pentru toată echipa să nu piardă imunitatea și să nu se ajungă la acest moment. 

E normal. O dată aduci puncte, o dată nu. Dacă este să calculăm, CRBL a adus mai multe puncte decât Rengle. El e altfel, e foarte direct. Se mai întâmple să și scape. 

ADVERTISEMENT

A slăbit, dar nu e rău, e bine. Mi-a fost ciudă că au pierdut la milimetru. Nu am plâns, am fost supărată, evident, că nu ai de ce să fii fericit. Un concurs și performanța nu prea se face zen-ul și cu starea de bine. Într-adevăr, trebuie să fie o balanță. Dar dacă vrei performanță, trebuie să tragi tare. ”, a declarat Elena.

CRBL a lansat melodie nouă despre Survivor

Elena a dezvăluit că CRBL a scris o melodie despre competiția Survivor România chiar înainte să plece. Melodia „Uite, Mamă” a fost deja încărcată pe canalul de YouTube al artistului și poate fi ascultată.

ADVERTISEMENT

„Avem o surpriză, una foarte mare. CRBL lansează piesă despre Survivor. A făcut-o cu câteva zile înainte să plece.”, a spus soția Faimosului.

Ana Capsali, logodnica lui Radu Itu: „Nu știu dacă mai are timp”

Logodnica lui Radu Itu este de părere că Faimosul are mult mai multe de arătat și că s-a lăsat copleșit de emoții. Faptul că a suferit o accidentare nu este în avantajul lui și este posibil să fie un criteriu pentru care va fi votat spre eliminare.

„Cred că n-a reușit să arate tot ce poate. Este mult mai capabil, problema e că nu știu dacă mai are timp. Accidentarea lui nu știu cât de gravă. Eu cred că l-au copleșit emoțiile și a pus prea multă presiune pe el. Eu l-am văzut foarte agitat. 

Sunt șanse mari. Nominalizarea lui a fost justificată, este normal, pentru că nu poate juca. Dacă nu se va face bine nu știu dacă are sens să mai rămână. Radu este cel mai blând și bun la suflet. Este cea mai altruistă persoană pe care o cunosc. Greșeala lui a fost că a plecat slab acolo, el trebuia să se îngrașe cel puțin 5-6 kg.”, a spus Ana Capsali.

Când vine vorba despre apropierea lui Radu Itu cu Laura Giurcanu, logodnica Faimosului nu este geloasă. Radu a avut un moment emoționant în emisiune, în care a vorbit despre dragostea pe care i-o poartă Anei.

„El comunică mai greu, este mai mult emoțional și probabil caută persoane prin care să se poată exprima emoțional. Am văzut filmarea asta de cel puțin 10 ori. Este pentru prima dată în 3 ani și ceva când îl văd pe Radu plângând și nu-mi dau seama ce s-a întâmplat acolo. Pentru mine a fost un șoc.”, a a adăugat logodnica lui Radu Itu.

 

ADVERTISEMENT