Life

CRBL, supărat pe Laurențiu Duță. Ce i-a făcut artistul de la 3 Sud Est: „Pe mine m-a durut”

CRBl a explicat de ce a fost supărat pe Laurențiu Duță și ce i-a făcut artistul de la 3 Sud Est pentru a-l răni. Abia acum a explicat totul.
10.11.2022 | 13:08
CRBL suparat pe Laurentiu Duta Ce ia facut artistul de la 3 Sud Est Pe mine ma durut
CRBL, supărat pe Laurențiu Duță. Ce i-a făcut artistul de la 3 Sud Est. .Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a mărturisit că Laurențiu Duță l-a rănit foarte tare, la începutul carierei sale. Abia acum a povestit ce s-a întâmplat între el și celebrul compozitor și cântăreț.

CRBL, supărat pe Laurențiu Duță. Ce i-a făcut artistul de la 3 Sud Est

CRBL s-a supărat pe Laurențiu Duță după ce acesta a refuzat să îi asculte una dintre piese, la începutul carierei sale.

ADVERTISEMENT

Artistul credea la acea vreme că solistul de la 3 Sud Est este șansa lui spre succes, așa că a fost foarte dezamăgit când a fost refuzat,

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, s-a întâlnit la Năvodari cu Laurențiu Duță și voia ca el să asculte o piesă, dar acesta a refuzat categoric. Abia acum, CRBL a mărturisit că a fost foarte rănit de acest comportament și s-a supărat pe artistul de la 3 Sud Est.

ADVERTISEMENT

 „Am cam luat șuturi în fund. Da, m-a supărat Laurențiu Duță.

Eu, în viziunea mea, am crezut că dacă mă întâlnesc cu el la Năvodari, o să primesc imediat un ‘Da, hai să vedem, o să vă ascultăm, o să vă înțelegem’. Dar a fost un refuz categoric”, a povestit acesta la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

CRBL, extrem de rănit de Laurențiu Duță, care nu a vrut să îi asculte piesa

Anii au trecut, CRBL și-a croit singur drumul în muzică, cu trupa Simplu, în care a fost alături de Smiley.

ADVERTISEMENT

Acum spune că înțelege de ce Laurențiu Duță nu a vrut să își mai ia pe cap încă o trupă, el având deja două proiecte, Animal X și Candy.

Totuși, CRBL spune că l-a durut foarte tare că a muncit mult și a cheltuit puținii săi bani pentru a face un demo, dar lui Laurențiu Duță nu i-a păsat de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Dialogul de atunci dintre cei doi s-a terminat cu un fel de amenințare a lui CRBL, care i-a spus lui Laurențiu Duță că o să mai audă de el.

„Acum, îl înțeleg de ce. Da, era mult de treabă cu trupele lui. Unde-și mai lua pe cap încă o trupă? Pe mine m-a durut că nici măcar n-a vrut să asculte.

Replica mea de băiat de Pitești a fost: “Ne mai auzim noi și ne mai vedem!”, a povestit CRBL, în emisiunea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT
Tags: