Life

Creatura ciudată care i-a atacat câinele unui bărbat: ”Avea mușchi de ziceai c-a ieșit din pușcărie”

O creatură ciudată i-a atacat câinele unui bărbat. Imaginile au devenit virale pe internet și nu e de mirare. Cum s-a putut întâmpla așa ceva?
17.10.2023 | 16:32
Creatura ciudata care ia atacat cainele unui barbat Avea muschi de ziceai ca iesit din puscarie
Creatura ciudată care i-a atacat câinele unui bărbat. Sursă foto: X / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O creatură ciudată a atacat câinele unui bărbat. Imaginile au devenit virale pe internet. Despre ce fel de animal este vorba și cum s-a putut întâmpla totul? Mulți au rămas șocați de ce au putut să vadă.

Creatura ciudată care i-a atacat câinele unui bărbat

O creatură ciudată a devenit virală pe internet. A atacat câinele unui bărbat în timpul unei plimbări, iar imaginile publicate au stârnit un val de reacții. Ce s-a întâmplat, de fapt?

ADVERTISEMENT

Mick Moloney, din orașul australian Mildura, a făcut o plimbare pe lângă râul Murray. Totul mergea bine până când bărbatul a observat că unul dintre câinii săi a dispărut. Nu durat mult, iar acesta a trăit un șoc.

O creatură ciudată i-a prins câinele. Era vorba despre un cangur, cât se poate de masiv, care ținea câinele în brațele. Patrupedul a fost blocat practic de cangur și a început să plângă. Iar ce a urmat întrece orice fel de așteptare.

ADVERTISEMENT

„M-am uitat spre râu și în spatele stufului am putut vedea acest cangur masiv… stând acolo, cu brațele în apă, doar privind la mine. După aproximativ 15 secunde, câinele Hatchi a venit și a fost blocat cu acest cangur.

Îi țâșnea apă din gură și a scheunat destul de rău. M-am gândit, bine, trebuie să intru acolo” ,a spus el pentru ABC Radio Melbourne. Bărbatul a încercat să țipe, astfel încât să sperie cangurul, dar nimic nu a funcționat.

ADVERTISEMENT

Cum s-a terminat întreaga poveste

Mai mult de atât, bărbatul a rămas șocat de modul în care cangurul arăta. Acesta era plin de mușchi și nu părea deloc blând. A filmat întreg incidentul cu această creatură ciudată, iar imaginile au devenit virale.

Se gândea că nimeni nu o să creadă ce a trăit vreodată, dar nu se aștepta ca videoclipul să fie distribuit atât de repede. Cum s-a terminat întreaga poveste? Mick Moloney a stropit cangurul cu apă în față, astfel că a reușit să își salveze câinele.

ADVERTISEMENT

„Avea mușchi de ziceai că abia a ieșit din pușcărie sau ceva de genul… a fost dur. M-am gândit, trebuie să filmez asta, pentru că nimeni nu o să mă creadă”, a mai povestit bărbatul.

Lisa Palma, directorul general al Wildlife Victoria, spune că în general, cangurul ar fi trebuit să fugă și să fie speriat. Mai mult de atât, ea spun că acest animal este sălbatic, astfel că vede atât câinii cât și oamenii ca pe niște prădători.

ADVERTISEMENT