News

Crima de la Mangalia. Familia Alinei cere ca ucigaşa să fie judecată pentru omor calificat. Detalii incredibile din anchetă

Mama fetei care a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei într-o cameră de hotel din Mangalia, solicită schimbarea încadrării juridice în omor calificat prin cruzimi.
11.03.2024 | 18:05
Crima de la Mangalia Familia Alinei cere ca ucigasa sa fie judecata pentru omor calificat Detalii incredibile din ancheta
Crima de la Mangalia. Familia Alinei cere ca ucigaşa să fie judecată pentru omor calificat. Detalii incredibile din anchetă
ADVERTISEMENT

Mai mult, familia victimei cere daune materiale însemnate. Avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă interesele familiei victimei, crede că familia are dreptul să ceară această schimbare a încadrării, dată fiind gravitatea faptelor.

Familia Alinei, fata ucisă cu sânge rece în Mangalia, cere schimbarea încadrării juridice pentru criminală

Drept argument, avocatul Cuculis subliniază faptul că ucigașa și-a chinuit cu bună știință prietena. ”Așa cum au reținut procurorii în rechizitoriu imediat după ce a săvârșit fapta, inculpata i-a sustras două carduri victimei decedate și ar fi retras banii de pe ele.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât se pare că din declarația dată de inculpată, victima Înjunghiată în gât a încercat mai multe minute să se apere iar inculpata a continuat fie să o reducă la tăcere, fie să o înjunghie în continuare în alte locuri”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Dosarul a fost deja trimis în instanță, iar la primul termen de judecată instanța va lua în discuție această cerere. Mai mult, familia fetei decedate cere daune morale de 100.000 de euro, pentru suferința prin care au trecut toate rudele.

ADVERTISEMENT

Interesant, procurorii de caz nu au considerat că s-ar impune schimbarea încadrării juridice, pentru că e greu de demonstrat faptul că ucigașa ar fi chinuit-o cu intenție pe prietena sa. ”Este adevărat că inculpata menționează că în opinia sa chinurile victimei ar fi durat aproximativ 30 de minute.

Cu toate astea nu există niciun element de dovadă în acest sens, și pe de altă parte într-o situație tensionată cum este cea descrisă percepția trecerii timpului este că timpul trece mult mai greu”, s-a justificat procurorul acestui caz.

ADVERTISEMENT

Familia victimei de la Mangalia cere 100.000 de euro daune morale

Mai mult, procurorul în acest caz nu a dispus în niciun fel o expertiză prin care să arate care ar fi fost timpul probabil de la inițierea atacului și pana la momentul în care victima a decedat. Mama victimei cerea acum jumătate de an 200.000 de euro daune morale, însă

”Am cerut daune morale 200.000 euro. Loredana merită pedeapsa pe viață. Prea mult și-a bătut joc de Alina, o bătea, țipa la ea. A avut discernământ, a plănuit să facă asta. Așa a ieșit la expertiza psihiatrică. Pentru noi a fost foarte greu și ne este în continuare foarte greu.

ADVERTISEMENT

Copiii pe care îi mai am sunt afectați și ei. Am visat-o”, declara Paulina Ciobanu, potrivit vremeanoua.ro. În vara anului 2023, Alina se afla la mare alături de cea mai bună prietenă a sa. Ar fi munci împreună în domeniul Horeca, însă Alina a decis să plece acasă.

Loredana, fata care a comis crima, nu ar fi suportat această idee și și-a ucis prietena cu mai multe lovituri de cuțit. Ulterior a dus cadavrul într-un parc din Mangalia, cu un geamantan, și l-a abandonat acolo fără să-i pese dacă cineva îl va descoperi.

ADVERTISEMENT
Tags: