News

Crimă în familie, din cauza unei moșteniri. Un arădean şi-a ucis fratele şi nu regretă fapta: ”Şi-a meritat soarta!”

O crimă în familie produsă în acest weekend a zguduit liniștea într-o micuță localitate din județul Arad. Un bărbat de 46 de ani și-a ucis fratele din cauza unei moșteniri.
13.03.2023 | 17:32
Crima in familie din cauza unei mosteniri Un aradean sia ucis fratele si nu regreta fapta Sia meritat soarta
Scandal încheiat cu o crimă, în Arad. Un bărbat și-a ucis fratele din cauza unei moșteniri. Sursa foto (ilustrativ): ziare.com
ADVERTISEMENT

O ceartă plecată de la un subiect extrem de comun în satele românești – o moștenire – s-a soldat cu o tragedie, în județul Arad. Un bărbat de 46 de ani și-a ucis fratele cu șapte ani mai tânăr.

Scandal încheiat cu o crimă, în Arad. Un bărbat și-a ucis fratele din cauza unei moșteniri

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna Neudorf. Un bărbat din localitate și-a ucis fratele. Disputa dintre aceștia a pornit de la o ceartă pe avere. Din informațiile presei locale, se pare că fratele mai mare s-a temut că mezinul ar urma să primească moștenire casa părintească.

ADVERTISEMENT

Rudele și cunoscuții spun că, pe lângă subiectul legat de avere, un rol important în această poveste tragică l-a avut și alcoolul. Din spusele fostei soacre a bărbatului care și-a omorât fratele, acesta a avut episoade de violență și în trecut. ”Problema a fost alcoolul”, spune femeia.

Aceasta mai spune că agresorul nu avea deloc o relație de înțelegere cu ceilalți membri ai familiei. ”Eu m-am înțeles bine cu el, mă ajuta, dar nu s-a înțeles cu nimeni din familia lui. A fost un copil foarte bun, harnic, cu omenie, dar băutura l-a stricat.

ADVERTISEMENT

Îmi pare foarte rău pentru el, e tatăl nepoților mei, dar ăsta e adevărul, băutura l-a stricat”, spune fosta soacră a suspectului, conform Aradon. Se pare că individul ar fi recidivist. În trecut, acesta a mai avut episoade de violență, tot pe fondul consumului de alcool.

Suspectul crimei nu regretă gestul comis: ”Și-a meritat soarta”

Șocant este faptul că, în ciuda gestului extrem, bărbatul din județul Arad nu regretă crima comisă. Ba dimpotrivă, acesta a spus în fața procurorilor că ruda sa și-a meritat soarta tragică de care a avut parte.

ADVERTISEMENT

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad care a preluat acest caz a afirmat că autorul crimei a recunoscut fapta și nu pare să regrete deloc ce a făcut.

”A fost o dispută pentru avere, între doi frați. Unul dintre ei nu era mulțumit de comportamentul celuilalt. Cel de 46 de ani i-a aplicat foarte multe lovituri fratelui său de 39 de ani, pe motiv că acesta ar fi putut moșteni averea. Criminalul a spus că nu regretă nimic.

ADVERTISEMENT

Am stat toată noaptea cu el la audieri, nici măcar un moment nu a avut sentimentul de regret față de comiterea faptei. A spus că nu regretă, a zis că fratele său și-a meritat soarta”, a povestit procurorul Pavel Palcu, în presa locală.

Vecinii celor doi frați spun că aceștia se certau mereu din cauza cauza averii. În plus, Ilă și Petre, mai erau uniți de un numitor comun, în afară de subiectul legat de moștenire. E vorba de consumul de alcool.

ADVERTISEMENT
Tags: