News

Crimă în scara blocului, la Huși! Un tânăr din Vaslui, găsit înjunghiat

Un tânăr de 29 de ani din Huși, județul Vaslui, a fost găsit înjunghiat în scara unui bloc, existând suspiciunea unei crime.
17.09.2022 | 14:33
Crima in scara blocului la Husi Un tanar din Vaslui gasit injunghiat
Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat și a murti, la Huși, în Vaslui / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 29 de ani a fost victima, cel mai probabil, a unei crime îngrozitoare. El a fost găsit înjunghiat, în dimineața zilei de sâmbătă, 17 septembrie 2022, în scara unui bloc din orașul Huși, județul Vaslui.

Un tânăr, înjunghiat de moarte, la Huși, într-un bloc

Tânărul de 29 de ani a fost găsit în dimineața zilei de 17 septembrie 2022 înjunghiat în scara unui bloc din municipiul Huși din Vaslui. Bărbatul, atunci când a fost găsit, încă trăia, dar era inconștient din cauza pierderii masive de sânge provocate de înjunghiere.

ADVERTISEMENT

Din păcate, dus de urgență la spitalul din oraș, tânărul nu a mai putut fi salvat de medici și a încetat din viață. Înjunghierea care i-a provocat decesul este, deja, cercetată de o echipă de polițiști și procurori, existând suspiciuni serioase cu privire la crimă.

“Poliţia municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 29 de ani ar fi fost înjunghiat şi se află, în stare de inconştienţă, în scara unui bloc de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Huşi.

ADVERTISEMENT

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Huşi, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat în cursul dimineţii.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, citat de Observator.

ADVERTISEMENT

Primii suspecți au fost duși la interogatoriu

Moartea suspectă a tânărului de doar 29 de ani găsit înjunghiat în scara unui bloc din Huși a declanșat o amplă anchetă din partea polițiștilor și procurorilor vasluieni. La scurt timp deja, cercul de suspecți s-a micșorat, iar interogatoriile au început.

Conform sursei citate, două persoane bănuite de participarea la infracțiunea care a dus la moartea bărbatului de 29 de ani au ajuns deja în custodia polițiștilor pentru a fi chestionate cu presupusa lor implicare în înjunghiere și crimă.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, zona orașului Huși este cunoscută, statistic vorbind, pentru un grad ridicat de infracționalitate. Conform statisticilor făcute de Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate fizică, în anul 20220, zona urbană Huși era catalogată ca având un risc ridicat.

La începutul acestui an însă, IPJ Vaslui a anunțat, citat de Ziarul de Vaslui, că infracționalitatea a scăzut în tot județul, în 2021, față de anii anterior pe fondul pandemiei, scăderea raportată fiind însă de doar 3,36%.

ADVERTISEMENT
Tags: