Sport

Crina Pintea, mesaj extrem de dur la finalul CM de handbal feminin: ”Noi, ‘proastele astea, ruşinea ţării’, avem posibilitatea să jucăm la turneul preolimpic”

11.12.2019 | 18:16
Crina Pintea mesaj extrem de dur la finalul CM de handbal feminin Noi proastele astea rusinea tarii avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic
ADVERTISEMENT

Pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, Crina Pintea, a avut un mesaj extrem de dur pe rețelele de socializare la finalul Campionatului Mondial din Japonia, pe care tricolorele l-au încheiat pe locul 12.

Crina Pintea, mesaj extrem de dur la finalul CM de handbal feminin: ”Totuși suntem în primele 12 echipe ale lumii”

”Din păcate, pentru noi astăzi s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este că din punct de vedere al ‘specialiştilor’ este unul ratat, dar totuşi suntem în primele 12 echipe ale lumii”, și-a început Crina Pintea mesajul de la finalul CM de handbal feminin.

ADVERTISEMENT

”Franţa, Brazilia, Ungaria, trei echipe puternice, o forţă a handbalului mondial, au jucat pentru Cupa Preşedintelui. Noi, ‘proastele astea, ruşinea ţării’, avem posibilitatea să jucăm la turneul preolimpic”, a mai scris pivotul echipei naționale a României.

”Nu aveţi idee câte dureri avem noi”

”Ştiu că fiecare e liber să se exprime cum vrea şi cum consideră de cuviinţă, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: că voi nu aveţi idee ce simţim noi, nu aveţi idee cât de mult ne dorim noi, nu aveţi idee cât suferim noi, nu aveţi idee câte sacrificii facem noi, nu aveţi idee după un meci cât de puţin dormim noi, nu aveţi idee câte dureri avem noi”, a spus Pintea.

ADVERTISEMENT

”Noi, ‘ruşinea ţării’, am trecut prin multe de-a lungul anilor, noi am simţit durere, noi am căzut şi ne-am ridicat, tot noi am fost şi anul trecut, tot noi am fost la bine, dar tot noi suntem la greu”, a mai notat jucătoarea naționalei României.

”Cât este de simplu e să staţi în faţa televizorului şi să ne criticaţi?”

”Cât este de simplu e să staţi în faţa televizorului şi să ne criticaţi şi, nu numai, să ne jigniţi în multe feluri, eu vă întreb pe voi cei care ştiţi tot şi despre toate, voi nu aveţi copii? Sau, nu vă gândiţi că într-o zi veţi avea şi poate unii vor fi în locul nostru, vă gândiţi puţin la lucrul acesta, vă gândiţi ce va simţi copilul vostru?”, a scris Pintea.

ADVERTISEMENT

”Nu spun că noi suntem mulțumite, sigur se putea mai mult, sigur că ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigură că vom reveni mai puternice, pentru că noi nu vom renunţa şi noi vom juca pentru noi. Cu stimă şi respect! Uniţi sub tricolor!”, și-a încheiat Crina Pintea mesajul.

România și-a aflat adversarele de la turneul preolimpic

Naționala feminină de handbal a României a terminat în mod rușinos CM 2019. În ultimul meci din Grupa principală 2, elevele lui Tomas Ryde au fost umilte de Japonia, scor, 20-37. După acest rezultat, româncele încheie Campionatul Mondial din Japonia pe locul 12, fiind cea mai slabă națională din grupele principale.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pozitiv pentru naționala României este calificarea la turneul preolimpic de anul viitor. Alături de Coreea de Nord, în grupa “tricolorelor” se vor mai afla învingătoarea meciului Serbia – Muntenegru, locul 5 de la Campionatul Mondial, dar şi a 4-a clasată de la turneul final. Cele două semifinale de la CM sunt Norvegia – Spania şi Rusia – Olanda.

ADVERTISEMENT