Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj a comentat stenogramele în care Daniel Niculae vorbește cu arbitrii înainte de meciuri. „Sunt convins”

Cristi Balaj a comentat stenogramele în care Daniel Niculae spunea că a vorbit cu arbitrii înaintea derby-ului Rapid - FCSB.
27.03.2024 | 10:00
Cristi Balaj a comentat stenogramele in care Daniel Niculae vorbeste cu arbitrii inainte de meciuri Sunt convins
Cristi Balaj a comentat stenogramele în care Daniel Niculae vorbește cu arbitrii înainte de meciuri. „Sunt convins”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut stenograme uluitoare între Daniel Niculae și Liviu Ungurean, iar președintele giuleștenilor a mărturisit că a vorbit cu Sebastian Colțescu înaintea derby-ului cu FCSB. Cristi Balaj este convins că oficialul de la Rapid București nu a vorbit cu arbitrii înaintea partidei.

Cristi Balaj, despre stenogramele în care Daniel Niculae vorbește cu arbitrii înainte de meciuri. „Sunt convins”

Scandalul din Giulești este în continuare în lumina reflectoarelor, iar la iveală au ieșit detalii uluitoare. Daniel Niculae a mărturisit că a vorbit cu Sebastian Colțescu înaintea derby-ului cu FCSB în legătură cu materialele pirotehnice.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj este convins că Daniel Niculae nu a vorbit cu Sebastian Colțescu înaintea derby-ului Rapid București – FCSB. Președintele de la CFR Cluj este de părere că oficialul giuleștenilor și-a dorit să îi liniștească pe ultrașii prin această afirmație.

„Din dorința de a avea o relație bună cu suporterii apar situații neplăcute. Este o lecție nu doar pentru Niculae, ci pentru orice alt conducător de club. Nu am fost de acord cu anumite practici, care există membrilor din galerie și nu mă refer la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din dorința de a avea relații bune, cei din galerie au profitat de bunăvoința lui Daniel Niculae. Putem să vorbim orice despre Daniel Niculae, dar nu că nu este un om corect. Dacă a vorbit cu Colțescu nici într-un caz nu a vrut să înfluențeze o decizie legată de soarta jocului, faze din meci sau un favor.

Sunt convins că dacă ar da timpul înapoi ar proceda diferit Daniel Niculae. Este o lecție educativă pentru orice persoană, care activează în fotbalul românesc. Dacă cineva a urmărit telefonul lui Niculae sunt convins că nu a existat o discuție între Daniel Niculae și arbitru”, a declarat Balaj.

ADVERTISEMENT

L-a influențat Daniel Niculae pe Sebastian Colțescu? „Îți dă impresia că te-a ascultat”

„Sunt convins că nu a vorbit cu arbitrul meciului cu 48 de ore înainte. I-a spus acest lucru celui din galerie pentru că probabil avea de gând ca la stadion să aibă acest dialog cu arbitrul. Refuz să cred că s-a întâmplat acest lucru, dacă a vorbit nu este în regulă.

Din punctul meu de vedere refuz să cred că a fost sunat cu 48 de ore înainte. Există arbitri care sunt căliți și Colțescu face parte din această categorie. Poți să le spui orice lui Radu Petrescu, Hațegan, Kovacs pentru că le intră pe o ureche și le iese pe alta.

ADVERTISEMENT

Poți să le spui orice, îți dau impresia că te-au ascultat și iau decizia pe care o cred corectă. Dacă există arbitri care nu au personalitate pot să fie influențați, dar arbitrii valoroși nu pot să fie influențați, iar Colțescu face parte din această categorie”, a spus fostul arbitru la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

CFR Cluj si MM Stoica, REACTII NEASTEPTATA dupa STENOGRAMELE Sebastian Coltescu - Daniel Niculae

ADVERTISEMENT