Sport

Cristi Balaj anunță trei noi transferuri la CFR Cluj: “Unul are 21 de ani, ceilalți doi au 18 și 19”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj a dezvăluit că ardelenii vor mai aduce încă trei jucători tineri din Coasta de Fildeș, pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1.
19.06.2022 | 15:26
Cristi Balaj anunta trei noi transferuri la CFR Cluj Unul are 21 de ani ceilalti doi au 18 si 19
9 jucători a transferat echipa lui Cristi Balaj în această vară. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a renunțat până în acest moment la 11 jucători, însă FANATIK a anunțat că Alex Chipciu e și el pe picior de plecare.

Cristi Balaj anunță venirea a trei jucători din Coasta de Fildeș: „Dacă nu vor prinde prima echipă, îi vom împrumuta în Liga 2”

Oficialul campioanei României a dezvăluit la Orange Sport că CFR Cluj continuă campania de achiziții și va mai aduce fotbaliști: „Urmează să mai aducem 3 jucători acum. Unul singur are 21 de ani, restul sunt 18 și 19 ani. Vin din Coasta de Fildeș”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj ar putea să îi vândă pe sume bune datorită vârstei lor fragede, însă în cazul în care nu vor confirma, vor fi împrumutați în Casa Pariurilor Liga 2 pentru a acumula experiență: „Vor merge la echipa a doua. Apoi, dacă nu vor prinde prima echipă, îi vom împrumuta în Liga 2. Yeboah, avem mare încredere în el”.

CFR Cluj, oferte pentru patru jucători: „1-2 pot pleca”

Președintele ardelenilor a mai explicat că CFR Cluj a primit oferte pentru patru titulari: „Până acum am cheltuit mai mult decât am vândut. Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare. 

ADVERTISEMENT

Ar pleca doar în situația în care suma oferită este satisfăcătoare pentru club și pentru jucători. Ar trebui și să avem soluții de a acoperi acele posturi, pentru că ne interesează performanța. Să plece toți e o șansă mult prea mică, dar 1-2 pot pleca, în măsura în care am fi mulțumiți. Sperăm să avem un parcurs mai bun în cupele europene, iar valoarea lor ar fi mai mare”, a mai spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

Campioana României, cea mai activă echipă pe piața transferurilor

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Jefte Betancor, cea mai importantă achitizție a campioanei, iar în Gruia au mai venit alți cinci jucători: Christopher Braun (FC Botoșani, liber de contract), Karlo Brucic (FC Koper), Vito Hammershoy-Mistrati  (Randers), Karlo Muhar (Lech Poznan) și Denis Kolinger (Vejle BK).

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, și-au reaziliat contractul cu CFR 11 jucători, ultimul pe listă, Rachid Bouchenna, care a semnat cu FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate: Sigurjonsson, Omrani, Hoban, Susic, Fofana, Neguț, Hindrich, Dimitrov, Ciobotariu, Cvek, Ispas, Paraschiv, Roger, Florin Ștefan și Valentin Costache.

CFR Cluj se pregătește de dubla din preliminariile Champions League cu Pyunik Erevan într-un cantonament în Austria, unde a câștigat deja un prim amical: 2-0 cu FC FC Koper, vicecampioana Austriei.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu va mai întâlni FK Napredak Krusevac (Serbia) pe 21 iunie, Partizan Belgrad (24 iunie) și  Hajduk Split (25 iunie).

ADVERTISEMENT