Sport

Cristi Balaj o ia pe urmele lui Dan Petrescu înainte de Ballkani – CFR Cluj: ”Nu există în grupele competițiilor europene echipe slabe”

Înainte de meciul Ballkani - CFR Cluj, Cristi Balaj a spus că nu mai există echipe mici la acest nivel, copiind parcă afirmațiile lui Dan Petrescu.
07.09.2022 | 18:50
Cristi Balaj o ia pe urmele lui Dan Petrescu inainte de Ballkani  CFR Cluj Nu exista in grupele competitiilor europene echipe slabe
Înainte de meciul Ballkani - CFR Cluj, Cristi Balaj a spus că nu mai există echipe mici la acest nivel, copiind parcă afirmațiile lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Campioana României are parte de o grupă accesibilă în Conference League cu Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani și va începe seria partidelor în Kosovo, joi, 8 septembrie, de la ora 19:45.

Cristi Balaj a copiat declarațiile lui Dan Petrescu înainte de Ballkani – CFR Cluj

Cunoscut ca un antrenor care își ridică în slăvi toate adversarele, Dan Petrescu se pare că a făcut prozeliți în Gruia. Președintele Cristi Balaj a analizat partida Ballkani – CFR Cluj și a dat verdictul: nu mai există echipe mici.

ADVERTISEMENT

”Este important să începem bine o competiție care ar putea să aducă un plus de valoare pentru jucători, pentru club și bonusuri financiare considerabile.

Nu există în grupele competițiilor europene echipe slabe. Toate echipele sunt bine pregătite, la acest nivel deja detaliile fac diferența, spiritul, atitudinea”, a declarat Balaj, înainte de plecarea spre Kosovo.

ADVERTISEMENT

Petrescu l-a pierdut pe Cristi Manea

CFR Cluj are probleme ofensive înaintea debutului în grupele Conference League, deoarece Gabriel Debeljuh este accidentat și va lipsi șase luni, iar Jose ”Ze” Gomes a ajuns la echipă abia de câteva zile și în cele din urmă nu a fost inclus pe lista UEFA. De asemenea, Jefte Betancor lipsește din lot, ceea ce înseamnă că va fi cedat în Cipru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Din nefericire, Dan Petrescu se mai confruntă cu o problemă medicală importantă. Din informaţiile FANATIK, fundaşul dreapta Cristi Manea a suferit o accidentare serioasă la antrenamente. El a intrat în programul echipei după patru zile de pauză şi “s-a rupt”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că jucătorul a suferit o ruptură musculară şi va rata meciurile cu Ballkani, Universitatea Craiova, Sivasspor şi FC Argeş. De asemenea, Manea nu va putea onora convocarea la echipa naţională.

Din informaţiile FANATIK, Cristi Manea a plecat în Serbia la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic, sperând într-o recuperare mult mai rapidă. În acest sezon, Florinel Coman a avut parte de o revenire miraculoasă în urma unei rupturi musculare după ce s-a tratat la clinica din Serbia.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj începe joi, de la ora 19:45, campania europeană cu o deplasare în Kosovo, pe terenul celor de la Ballkani. Ardelenii vor evolua în weekend cu Universitatea Craiova şi apoi vor primi vizita celor de la Sivasspor, în etapa a 2-a din grupele Conference League.

ADVERTISEMENT