Sport

Lovitură pentru Dan Petrescu înainte de debutul în Conference League! Cristi Manea s-a “rupt” şi a plecat din ţară. Ratează şi naţionala. Exclusiv

Dan Petrescu a primit o lovitură înainte de debutul în grupele Conference League. Cristi Manea s-a accidentat şi va rata probabil naţionala.
06.09.2022 | 14:35
Lovitura pentru Dan Petrescu inainte de debutul in Conference League Cristi Manea sa rupt si a plecat din tara Rateaza si nationala Exclusiv
Cristi Manea, alături de jucătorii lui CFR Cluj într-un meci cu Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregăteşte de debutul în grupele Conference League. Campioana României a avut amânat meciul din weekend cu FCSB şi Dan Petrescu a avut o săptămână la dispoziţie să se concentreze pe confruntarea cu Ballkani.

Lovitură pentru Dan Petrescu înainte de debutul în Conference League! Cristi Manea s-a “rupt”

Din informaţiile FANATIK, CFR Cluj a primit o lovitură puternică înaintea meciului, fundaşul Cristi Manea suferind o accidentare serioasă la antrenamente. El a intrat în programul echipei după patru zile de pauză şi “s-a rupt”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că fundaşul dreapta a suferit o ruptură musculară şi va rata meciurile cu Ballkani, Universitatea Craiova, Sivasspor şi FC Argeş. De asemenea, Manea nu va putea onora convocarea la echipa naţională.

Cristi Manea a plecat să se trateze în Serbia la Marijana Kovacevic

Edi Iordănescu are mari probleme în banda dreaptă, acolo unde îl mai are pe Andrei Raţiu. Din informaţiile noastre, Cristi Manea era pe lista selecţionerului pentru confruntările cu Finlanda şi Bosnia.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Cristi Manea a plecat în Serbia la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic, sperând într-o recuperare mult mai rapidă. În acest sezon, Florinel Coman a avut parte de o revenire miraculoasă în urma unei rupturi musculare după ce s-a tratat la clinica din Serbia.

Pentru Cristi Manea continuă şirul de ghinioane. Totul a început la meciul CFR Cluj – Voluntari când fundaşul a fost desfigurat după o ciocnire violentă cu Naser Aliji, în minutul 7.

ADVERTISEMENT

Manea, transportat de urgenţă la spital după contactul cu Aliji!

Cristi Manea a fost transportat de urgenţă la spital, după lovitura violentă încasată. El a avut nevoie de patru zile de pauză, iar în momentul în care a revenit a fost băgat direct în antrenamente de Dan Petrescu.

Însă, fundaşul dreapta a suferit o ruptură musculară şi va sta departe de gazon următoarele săptămâni. CFR Cluj are un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile, singura pauză până în noiembrie fiind cea pentru meciurile internaţionale.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca 4 meciuri în următoarele 10 zile

CFR Cluj începe joi, de la ora 19:45, campania europeană cu o deplasare în Kosovo, pe terenul celor de la Ballkani. Ardelenii vor evolua în weekend cu Universitatea Craiova şi apoi vor primi vizita celor de la Sivasspor.

Cristi Manea a bifat nouă prezenţe pentru CFR Cluj în acest sezon. Cele mai multe meciuri le-a jucat în preliminariile din cupele europene, şapte, cu doar două prezenţe în SuperLiga.

  • 2.700.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea
  • 25 de ani are fundaşul dreapta 
ADVERTISEMENT