Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, reacție dură după încătușarea lui Dănuț Lupu: “Un spectacol ieftin! M-a scârbit”

Cristi Balaj a avut la FANATIK SUPERLIGA un discurs dur la adresa polițiștilor pentru felul în care l-au încătușat pe Dănuț Lupu la sosirea pe aeroport.
09.10.2023 | 18:34
Cristi Balaj reactie dura dupa incatusarea lui Danut Lupu Un spectacol ieftin Ma scarbit
Cristi Balaj a avut la FANATIK SUPERLIGA un discurs dur la adresa polițiștilor pentru felul în care l-au încătușat pe Dănuț Lupu la sosirea pe aeroport. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a revenit în țară în cursul zilei de duminică, 8 octombrie, așa cum a anunțat la FANATIK SUPERLIGA. Lupu a fost așteptat pe aeroportul din Otopeni de forțele de ordine, care i-au pus cătușele și l-au condus spre penitenciarul Rahova.

Încătușarea lui Dănuț Lupu, criticată vehement de Cristi Balaj

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a arătat deranjat de faptul că polițiștii au decis să-l încătușeze pe Dănuț Lupu la ieșirea din aeroport, după ce acesta a venit să se predea.

ADVERTISEMENT

”Am văzut imaginile acelea cu Dănuț Lupu la aeroport și consider că exagerăm. Nu e ‘fair’ (n.r. – corect) ca să facem asemenea diferențe în România și să creăm acest spectacol odios din punctul meu de vedere și să tratăm diferit lucrurile.

Nu punem cătușele la unii pe care îi ducem pentru că au o anumită vârstă sau pentru că probabil au avut anumite funcții atunci când îi prindem într-un flagrant sau atunci când îi aducem la penitenciar.

ADVERTISEMENT

Însă la cei pentru care trebuie să facem spectacol și care vin să se predea, pentru că el a anunțat, polițiștii l-au luat pentru că a venit el la ei și nu invers. Să vii să pui cătușele pe mână știind că este un spațiu cu mulți oameni, că așteaptă presa… Păi omul ăla a venit să se predea”, a declarat Balaj.

Balaj, mesaj dur pentru forțele de ordine

Fostul mare arbitru a mărturisit că este deranjat teribil de astfel de acțiuni de imagine ale forțelor de ordine și a precizat că dacă Lupu era considerat cu adevărat un pericol trebuiau să meargă să-l ridice de la scara avionului.

ADVERTISEMENT

”Și un polițist era suficient să stea lângă el, să meargă împreună la penitenciar. O polițistă de 120 de kilograme dacă există așa ceva, puteau să o pună pe aia, mergea lângă Lupu pentru că omul a venit să se predea și s-a ținut de cuvânt așa cum a promis.

Dezamăgit e puțin spus, m-a scârbit. Să se înțeleagă că aceste lucruri nu mai funcționează. Omul a venit să se predea. Puteau să-l ia, dacă tot au vrut să-i pună cătușele, de pe scara avionului, pentru că ar fi primit acceptul, și să-l ducă la penitenciar dacă tot a fost așa mare pericol. Urât”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Balaj, critici dure pentru polițiști

ADVERTISEMENT