Sport

Cristi Balaj, reacție euforică după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: ”Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade”

Dan Petrescu a fost lăudat de președintele Cristi Balaj după meciul Slavia Praga - CFR Cluj 0-1, care i-a readus pe ardeleni în cursa calificării.
07.10.2022 | 00:55
Cristi Balaj reactie euforica dupa Slavia Praga  CFR Cluj 01 Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade
Dan Petrescu a fost lăudat de președintele Cristi Balaj după meciul Slavia Praga - CFR Cluj 0-1, care i-a readus pe ardeleni în cursa calificării. Sursă foto: Twitter SK Slavia Praha
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus cu un gol marcat de Janga în finalul primei reprize, iar clasamentul grupei este unul extrem de echilibrat.

Cristi Balaj, laude pentru Dan Petrescu după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Imediat după victoria din partida Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, din etapa a 3-a a fazei grupelor Conference League, președintele Cristi Balaj a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dan Petrescu, în ciuda stilului de joc mai puțin plăcut.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai avut putere să mă uit la minutele de prelungiri. Ăsta e fotbalul și e o grupă echilibrată, v-am spus, iar Slavia e cea mai bună din grupă. Am spus că avem jucători de calitate, de valoare, mulți veniți în ultima perioadă, dar e greu până formăm o echipă, iar asta se face în timp.

Stilul de joc al ui Dan Petrescu a dat roade, pe el îl interesează în primul rând să nu ia gol, iar apoi, dacă putem, să înscriem. Asta s-a și întâmplat. În prima repriză, trebuie să recunoaștem că am avut șansă, dar faptul că am câștigat demonstrează valoarea lotului”, a declarat Balaj, la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Ballkani, surpriza plăcută

Oficialul campioanei României a spus încă o dată că Ballkani, care în această etapă a câștigat pe terenul lui Sivasspor, este surpriza plăcută a grupei, însă speră ca CFR Cluj să mai aducă puncte pentru România.

”Am tot spus de cei de la Ballkani. Am vorbit și azi cu cei de la Slavia Praga și spuneau că și ei au fost surprinși de valoarea lotului, de jocul acelei echipe. Faptul că a câștigat în Turcia nu ne-a surprins, pentru că am spus că va da goluri și va lua puncte.

ADVERTISEMENT

Grupa poate să aducă orice. Important e că am adus și puncte pentru România și sperăm să mai avem și noi și FCSB alte rezultate, să mai acumuleze și ei puncte, dar și noi”, a afirmat Cristi Balaj.

Clasament ireal în Grupa H

La jumătatea fazei grupelor din Conference League, situația din clasamentul Grupei H este una absolut halucinantă. Toate echipele au câte 4 puncte și golaveraj zero. Deși a câștigat în Cehia, CFR Cluj este în continuare pe ultimul loc, deoarece a marcat cele mai puține goluri.

ADVERTISEMENT

Pe 21 octombrie, CFR Cluj va primi o nouă tranşă de bani de la UEFA. Este vorba de bonusurile pentru performanţele obţinute în primele trei etape din grupele Conference League. În plus, tot acum vine prima jumătate din suma pentru market-pool. A doua jumătate va intra în conturile cluburilor abia în octombrie 2023.

ADVERTISEMENT