Life

Cristi Brancu, acuzat că și-a uitat părinții în favoarea socrilor. Cum răspunde gurilor rele

Cristi Brancu se apără după ce a fost acuzat că și-a uitat părinții în favoarea socrilor. Reacție acidă față de cei care l-au criticat.
19.03.2024 | 10:34
Cristi Brancu acuzat ca sia uitat parintii in favoarea socrilor Cum raspunde gurilor rele
Ce spune Cristi Brancu despre părinții săi. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a avut o reacție vehementă de curând contra persoanelor care l-au pus la zid în online. Acestea i-au reproșat că-și iubește mai mult socrii decât părinții și i-au subliniat că nu le vorbește deloc despre cei care l-au crescut.

Cum se apără Cristi Brancu după ce a fost acuzat că și-a uitat părinții în favoarea socrilor

Cristi Brancu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din țară, dar asta nu înseamnă că nu se ivesc și români care nu-l apreciază. După ce, de 1 martie, s-a postat pe rețelele de socializare alături de soția și soacra lui, oferindu-le flori, moderatorul a rămas șocat de ceea ce i-a spus o doamnă.

ADVERTISEMENT

Realizatorului de la Prima TV nu i-a venit să creadă cum o femeie i-a atras atenția că nu se filmează și alături de părinți. Mai mult, l-a blestemat ca și copilul său, pe viitor, să-l ocolească tot în favoarea socrilor.

După ce a citit comentariul, Cristi Brancu nu a dorit să-l treacă cu vederea. Asta în condițiile în care puțină lume știe drama din spatele faimei sale. Jurnalistul a mărturisit că părinților săi le mai poate aduce flori astăzi doar la cimitir, căci sunt decedați.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Cristi Brancu, decedați

Cristi Brancu și-a pierdut mama în 2019, înainte de pandemia de coronavirus, în urma unei suferințe îndelungate. Tatăl și l-a pierdut mai devreme decât cea care l-a adus pe lume. S-a stins în primele zile ale anului 2014.

”A fost o reacție care pe mine m-a înmărmurit și în continuare mă rănește într-un fel. O doamnă mi-a zis ‘Văd că ești foarte drăguț cu soacra ta. Cu socrul tău ai fost extraordinar de drăguț și de amabil când a fost ziua lui, cu Oana la fel. Dar mămica și tăticul tău unde sunt? Pe ei de ce nu îi pui niciodată în filmări? Rușine că nu îi pui! Așa să îți facă și ție copilul tău, să stea mai mult cu socrii!’.

ADVERTISEMENT

I-am răspuns doamnei după ce m-a lovit această secvență, spunându-i că mamei mele și tatălui meu pot să le duc flori doar la cimitir, pentru că mama mea a murit în 2019, după o suferință îndelungată, iar tata a murit acum 10 ani, în primele zile din ianuarie 2014, după ce a avut mai multe accidente cerebrale, vasculare și nu mai era el”, a explicat prezentatorul pe rețelele de socializare.

Cristi Brancu, mesaj pentru fani

După ce i-a motivat doamnei cauza absenței părinților din postările lui, femeia și-a exprimat regretul, iar Cristi Brâncu a iertat-o. Însă, a atras atenția să nu mai judecăm pe cei din jur, din cauză că nu știm ce ofuri au și cât de mult îi putem răni prin niște cuvinte.

ADVERTISEMENT

”Au mai fost mesaje de la alte doamne în care întreabă de mama. Mama mea a murit. De asta nu am cum să o aduc din morți ca să fac plăcerea cuiva, astfel încât să pun pe Facebook. De ce judecați un om fără să știți despre viața lui? De ce scrieți, de ce răniți? De ce blestemați? Cum adică să îi spui unui om așa să îți facă și ție copilul tău, fără să știi că mama omului căruia îi scrii a murit acum 5 ani? V-ați gândit și la mine, la ceea ce gândesc și ceea ce simt?”, a mai transmis Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT