Life

Cristi Brancu, anunț surprinzător după 14 ani de căsătorie cu Oana Turcu. ”E viața mea!”

Cristi Brancu și Oana Turcu, 14 ani de la nuntă. Mesajul încărcat de emoție transmis de renumitul prezentator de la Prima TV.
27.10.2022 | 11:13
Cristi Brancu anunt surprinzator dupa 14 ani de casatorie cu Oana Turcu E viata mea
Cristi Brancu și Oana Turcu, 14 ani de la nuntă. Mesajul încărcat de emoție transmis de prezentator. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Moderatorul show-ului Exclusiv VIP a făcut un anunț surprinzător după 14 de căsătorie cu partenera sa de viață. Cei doi au împreună un băiat pe nume Tudor, care este foarte talentat și creează povești frumoase de la 6 ani.

Cristi Brancu și Oana Turcu, 14 ani de la nuntă. Mesajul încărcat de emoție transmis de prezentator

Cristi Brancu și Oana Turcu s-au îndrăgostit iremediabil în cadrul emisiunii Agentul VIP prezentată în urmă cu ani buni de vedetă. S-au cunoscut pentru prima oară în ianuarie 2008, în toamna aceluiași an urmând să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Au ales să facă o nuntă discretă, în Israel. Ceremonia s-a desfășurat în Biserica Sfântul Gheorghe din Ierusalim, iar de atunci sunt de nedespărțit. Moderatorul are numai aprecieri pentru soția sa care îl face fericit zi de zi.

„Chiar pe 25 octombrie împlinim 14 ani de căsătorie. Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări, împliniri, dar niciodată nu am avut un moment greu.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem din priviri, ne îmbrățișăm și ne iubim zi de zi, chiar dacă avem păreri diverse. Nu m-am simțit niciodată mai iubit. În funcție de situația dată, are ea cea mai bună părere, alteori eu.

Uneori, Tudor are ideea perfectă! Privim întotdeauna spre noi și înainte, fără orgolii prostești”, a dezvăluit Cristi Brancu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu, momente memorabile toamna asta

Cristi Brancu împlinește în noiembrie 31 de ani de la primul articol publicat. În prima zi din această lună este și ziua de naștere a soției sale, Oana Turcu, care de fiecare dată sărbătorește alături de cei dragi.

„Am făcut atât de multe în acești ani – scris și vorbit, pe scene, săli de curs și pe YouTube -, încât mă mai întreabă uneori cineva – «mai poți»? Le răspund clar: e viața mea!

ADVERTISEMENT

Nu am renunțat niciodată la ceea ce am visat! Nu numai că mai pot, dar suntem în cursă, în forță, pe turnantă!”, a mai completat vedeta de la Prima TV.

ADVERTISEMENT