Sport

Cristi Chivu își strigă supărarea din carantina din Italia: ”Stați dracu’ acasă! Nu mai interesează pe nimeni fotbalul”

18.03.2020 | 19:04
Cristi Chivu isi striga supararea din carantina din Italia Stati dracu acasa Nu mai intereseaza pe nimeni fotbalul
ADVERTISEMENT

Cristian Chivu, fost căpitan al echipei naționale de fotbal a României și jucător de prim-plan pe plan european, traversează o perioadă extrem de dificilă alături de poporul italian. Antrenor la tineretul celo de la Inter, Chivu este stabilit la Milano, alături de soția sa Adelina, și de fetițele sale, acolo unde se află în carantină.

Cristi Chivu, extrem de supărat din cauza situație cu coronavirus: ”Stați dracu’ acasă! Nu mai interesează pe nimeni fotbalul”

Într-un dintre cele mai negre perioade din istoria Italiei, Cristi Chivu se află în epicentrul epidemiei de coronavirus din Italia. Fostul mare fundaș este la curent cu tot ce se întâmplă în Italia, dar mai ales în Lombardia, zonă puternic afectată de noua maladie.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, Cristi Chivu nu se mai gândește la fotbal și spune că de acum înainte omenirea are o misiune: protejarea semenilor în fața acestui virus.

”Speram să fie o scădere de cazuri și de decese. Nu se știe ce se va întâmpla. Ne așteptăm la orice. Dacă aceste măsuri nu vor avea rezultate, se pare ca se vor instaura măsuri mult mai drastice.

ADVERTISEMENT

Stați în casa, nu vă expuneți la riscul de a da sau de a lua acest virus. Cred ca singura măsura asta e. Dă-l dracu’ de Campionat European!

Nu mai interesează pe nimeni fotbalul, că s-a încheiat campionatul în Romania, Italia sau Germania. Nu e de gluma. Boala asta e foarte usor de transmis.

ADVERTISEMENT

Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, stați dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost pana acum, trebuie să învățam din chestia asta! Trebuie să ne protejăm  bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grija unii de alții”, a spus Chivu la ProTv.

Chivu descrie situația din zonă: ”E carantină totală!”

Chivu descrie starea Italiei din aceste zile și spune că totul e strict în zona în care locuiește. ”Autoritățile ne-au dat un formular prin care ne asumăm ieșirile. E carantină totală, nu e de glumă, ne e interzis să ieșim din casă. Se pare că e singura măsură de a nu răspândi acest virus.

ADVERTISEMENT

E un virus nou, de care nu știm foarte multe. Nu știm cum se tratează, nu știm cât e contagios, se presupune ca atâta timp cât stam in casa nu-l transmitem altora. Avem 1500 de infectați pe zi în zona noastră. Așteptam ca măsurile de carantina care au fost luate pe 8 martie sa se vadă de la sfârșitul săptămânii.” a mai spus Chivu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT