Sport

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Cristi Ganea! Jucătorul, prezentat oficial la Farul. Update Exclusiv

Cristi Ganea a fost dorit în această iarnă de o echipă din Grecia, dar Gigi Becali a decis să-l dea la Farul, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.
15.01.2024 | 16:23
Gigi Becali a anuntat plecarea lui Cristi Ganea Jucatorul prezentat oficial la Farul Update Exclusiv
Farul Constanța a oficializat transferul fundașul stânga Cristian Ganea de la FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de acum 9 zile. Sursă foto: farulconstanta.com
ADVERTISEMENT
15-01-2024
14:30

Farul a anunțat transferul lui Cristi Ganea

Farul Constanța a oficializat transferul fundașul stânga Cristian Ganea de la FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de acum 9 zile.

”Farul Constanța a ajuns la un acord cu jucătorul Cristian Ganea, care a semnat un contract cu formația noastră valabil până în vara anului 2025. Va fi a treia experiență a fundașului stânga în vârstă de 31 de ani la Constanța, unde a mai evoluat în perioada 2015-2018 și apoi ianuarie – iulie 2020.

Născut la Bistrița, Cristian Ganea a mai evoluat pentru echipa de juniori U19 de la Mallorca, apoi la Mallorca B, CD Santanyi, ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos și FCSB.

În 196 de meciuri disputate pentru echipele din România a marcat 23 de goluri și a oferit 16 pase de gol. Cristi Ganea are și 8 selecții la Naționala României. Bun venit, Cristi, și cât mai multe reușite în tricoul Farului!”, se arată pe site-ul oficial al campioanei României.

 

15-01-2024
10:24

Ganea a plecat la Farul

Gigi Becali a anunțat că fundașul stânga Cristi Ganea a fost cedat de FCSB la Farul Constanța, informație oferită în exclusivitate de FANATIK încă de la începutul anului.

”Ganea a plecat la Hagi, din câte am înţeles. Rotariu, ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are 5 luni, că dacă făceam pe un an… Ăla stă acolo să ia banii”, a declarat Becali.

Cristi Ganea revine astfel sub comanda lui Gică Hagi. El a jucat pentru Viitorul, actuala Farul, între 2015 și 2018, contribuind la primul titlu din istoria echipei dobrogene, câștigat în 2017.

Cristi Ganea este unul dintre jucătorii puși pe lista neagră de Gigi Becali, alături de Dorin Rotariu și Damjan Djokovic. Atacantul Andrea Compagno este și el în dizgrația patronului, care a anunțat că oricine plătește 500.000 de euro, îl poate semna pe atacant.

Cristi Ganea, transfer blocat în Grecia de Gigi Becali! Vrea să îi rezilieze contractul, nu să îl dea împrumut

Din informațiile FANATIK, Cristi Ganea a avut ofertă din Grecia în această iarnă, de la una dintre echipele din subsolul clasamentului. Elenii îl voiau pe fostul fundaș al lui Panathinaikos și Aris împrumut până în vară, dar Gigi Becali nici n-a vrut să audă.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB i-a transmis lui Cristi Ganea că vrea să rezilierea contractului în această iarnă, nu o variantă de împrumut. Grecii îl voiau doar până în vară și nu au luat în calcul să îl semneze definitiv.

Ganea, revenire Farul Constanța!

În aceste condiții, sunt șanse foarte mari ca în această iarnă fotbalistul să se întoarcă la Farul Constanța, din informațiile FANATIK. Gică Hagi îl dorește pe fundașul de bandă și în acest moment nu există niciun impediment în calea mutării.

ADVERTISEMENT

Cristi Ganea a semnat în luna septembrie cu FCSB, dar nu a impresionat în tricoul roș-albaștrilor, acolo unde a bifat doar 8 prezențe, doar un ca titular în SuperLiga. După meciul cu Poli Iași, din ultima etapă a anului 2023, Gigi Becali a anunțat că fundașul nu va mai fi la echipă:

„Să vedem că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. Da, păi ce să facem? Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Îl revitalizează Hagi și pe el?

Astfel, Cristi Ganea va reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. El a jucat pentru Viitorul, actuala Farul, între 2015 și 2018, contribuind la primul titlu din istoria echipei dobrogene, câștigat în 2017.

Un an mai târziu, fotbalistul a fost vândut de Gică Hagi la Athletic Bilbao, pentru 1 milion de euro. Nu s-a impus la basci și a fost împrumutat la mai multe echipe, înainte de a semna liber cu Aris și apoi cu Panathinaikos.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 31 de ani își poate relansa cariera la Farul Constanța, mai ales că Gică Hagi a reușit de-a lungul timpului să revitalizeze jucători consacrați, aflați într-un con de umbră.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Ganea
  • 8 meciuri a jucat fundașul în tricoul FCSB
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad