Life

Cristi Mitrea, noi dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Are o relație? ”Sunt liniștit”

Cristi Mitrea a făcut noi dezvăluiri despre viața sa sentimentală. Are o relație în prezent fostul luptător MMA? Ce a declarat?
31.07.2023 | 23:45
Cristi Mitrea noi dezvaluiri despre viata sa sentimentala Are o relatie Sunt linistit
Ce spune Cristi Mitrea despre viața sa amoroasă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea nu a mai fost văzut în spațiul public alături de o altă femeie, după despărțirea de Andreea Mantea. Pare că vrea să păstreze o discreție în plan sentimental. De curând, fostul luptător MMA a oferit detalii despre cum mai stă la acest capitol.

Cristi Mitrea trăiește o nouă poveste de dragoste?

Cristi Mitrea are 41 de ani în prezent și s-a remarcat publicului prin povestea de dragoste cu Andreea Mantea, care s-a înfiripat la emisiunea ”Burlăcița”, de pe Antena 1. Au trecut 9 ani de la difuzarea formatului, iar rodul iubirii lor este David.

ADVERTISEMENT

Relația lui Cristi Mitrea cu Andreea Mantea nu a durat foarte mult, despărțindu-se la scurt timp după terminarea emisiunii. Ulterior, în spațiul public s-au iscat controverse între ei, Andreea Mantea acuzându-l pe fostul luptător MMA de violență fizică.

Fostul sportiv și moderatoarea mai păstrează acum legătura doar de dragul copilului și multă lume se întreabă cu cine sunt acum cei doi împreună. În ambele situații totul este un mister, dar de curând Cristi Mitrea a preferat să dea cărțile pe față. Ce a spus despre viața sa amoroasă actuală?

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a mărturisit că este împăcat din punct de vedere sentimental. Este liniștit ”cu sufletul” și și-a rezolvat anumite divergențe cu diferiți oameni din jurul său. ”Am avut un an foarte bune”, a dezvăluit el, punctând și faptul că nu-și poate descrie în cuvinte fericirea.

”Cu sufletul … e liniște! (…) Sunt într-o perioadă bună, sunt liniștit. Fericirea e foarte greu de interpretat în mintea mea și foarte greu de spus în cuvinte. Sunt după niște lucruri rezolvate cu mine și cu restul lumii, am avut un an foarte bun”, a declarat fostul luptător MMA la Antena Stars, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea se mândrește cu prietenii lui

Cristi Mitrea a vorbit și despre prieteni. Consideră că este înconjurat doar de oameni onești, pe care-i poate suna la orice oră să le ceară ajutorul. De altfel, are amici foarte vechi, de trei decenii, și cu greu mai acceptă pe cineva nou în viața sa.

”Am mai mulți prieteni pe care pot să îi sun oricând. Mă consider o persoană foarte norocoasă, sunt un băiat care are foarte mulți prieteni pe care se poate baza la orice oră din noapte sau din zi, indiferent de situație. Sunt genul de persoană care nu prea acceptă persoane noi în viața lui. Am prieteni de 30 de ani.”, a mai transmis fostul luptător MMA.

ADVERTISEMENT

Pe lângă ”Burlăcița”, Cristi Mitrea a mai participat la un reality show și anul trecut. A făcut parte dintre vedetele din competiția ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de pe Protv. A plecat acasă din emisiune după ce a pierdut o probă de eliminare, dar a rezistat luni bune în junglă.

ADVERTISEMENT