Life

De ce nu a vrut Cristi Mitrea să se căsătorească cu Andreea Mantea, de fapt: ”Mă duc unde este scânteie”

Cristi Mitrea a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să se căsătorească cu Andreea Mantea. Cei doi nu-și mai vorbesc de ceva timp.
30.06.2023 | 11:38
De ce nu a vrut Cristi Mitrea sa se casatoreasca cu Andreea Mantea de fapt Ma duc unde este scanteie
Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a dezvăluit de ce nu a vrut să se căsătorească cu Andreea Mantea. Cei doi sunt despărțiți de ani buni și nu mai vorbesc deloc, deși au un copil împreună.

Motivul pentru care Cristi Mitrea nu a vrut să se căsătorească cu Andreea Mantea

Prezentatoarea de la Casa Iubirii și Cristi Mitrea s-au cunoscut la show-ul Burlăcița, difuzat la Antena 1 cu ceva timp în urmă. Cei doi au un fiu, David, însă s-au despărțit acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Sportivul a vorbit recent despre motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului cu Andreea Mantea. Cristi Mitrea a spus că ar face nunta doar pentru petrecere, dar este de părere că actele nu sunt atât de importante într-o relație.

De asemenea, fostul partener al prezentatoarei de la Kanal D a mai precizat că un copil nu poate ține doi oameni împreună dacă aceștia nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a ajuns niciodată la discuții de căsătorie cu nimeni. Eu m-aș căsători mâine numai pentru petrecere. Nu am nicio problemă cu nunta. Nu consider că tradiția sau semnatul hârtiilor sunt un pilon puternic în viitorul relației, cum nici un copil nu poate să te țină într-o relație.

Avem dreptul să alegem să fim fericiți. Dacă nu îți e bine acolo, cel mai bine e să pleci”, a declarat luptătorul MMA în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Cristi Mitrea despre relațiile toxice

Crsiti Mitrea a vorbit despre relațiile toxice, recunoscând că a avut câteva de-a lungul timpului. Dacă nu simte o chimie între el și o altă persoană, sportivul nu se poate implica.

“Eu cred că toxicitatea asta se raportează numai dacă vorbești despre doi. Nu poți să fii toxic dacă cealaltă persoană nu este toxică și ea. Normal că am trăit într-o relație toxică și mă duc doar în lucruri toxice.

ADVERTISEMENT

Unde există compatibilitate, indiferent cum ar fi unul, celălalt găsește acceptare. Eu cu raționalul nu suntem prieteni. Dacă nu e chimie, nu mă implic. Prima impresie… până cunoști omul. Alții divorțează după 25 de ani. Fac pasiuni și mă duc unde este scânteie. Pe alegeri sunt…”, a mai spus Crsiti Mitrea.

Luptătorul MMA nu mai ține legătura cu Andreea Mantea, dar nici cu fiul pe care îl au împreună. Cei doi sunt despărțiți încă de când prezentatoarea TV era însărcinată cu David, în vârstă de aproape 8 ani.

La un moment dat, cei doi au încercat să aibă o relație civilizată, de dragul băiețelului lor. De curând însă, sportivul a declarat că nu mai ține deloc legătura cu Andreea Mantea și cu David.

“Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală”, a declarat Cristi Mitrea pentru FANATIK, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT