Sport

Cristi Săpunaru a răbufnit după eșecul Rapidului la Craiova: „Plec cu cea mai mare plăcere. Să vină alții mai buni!”

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a răbufnit la interviuri după eșecul înregistrat de giuleșteni în meciul cu Universitatea Craiova.
17.04.2023 | 10:42
Cristi Sapunaru a rabufnit dupa esecul Rapidului la Craiova Plec cu cea mai mare placere Sa vina altii mai buni
Cristi Săpunaru e dispus să plece de la Rapid dacă așa se va îndrepta situația clubului. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut și meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-3, și este singura din play-off care nu a obținut nicio victorie. În aceste condiții, tensiunea în tabăra giuleșteană a atins cote maxime, iar suporterii cer să cadă capete.

Cristi Săpunaru e dispus să plece de la Rapid: „Să vină alții mai buni!”

Așa cum era de așteptat, primii care au răbufnit din cauza rezultatelor proaste au fost fanii Rapidului. Supărați pe o nouă prestație dezamăgitoare a favoriților, ei au cerut la final demisia antrenoruluiADrian Mutu, dar și ca unii jucători care nu fac față să fie dați afară.

ADVERTISEMENT

Din partea jucătorilor, răspunsul a venit imediat prin intermediul căpitanului Cristi Săpunaru. Acesta îi ia apărarea lui Mutu și spune că e dispus să plece, dacă se consideră necesar.

„Suntem la Rapid, de aia e presiune. Atât timp cât arăți la Rapid că-ți dorești să câștigi și dai totul pe teren, nu o să-ți spună nimeni nimic, chiar dacă pierzi și cu 5-0. Nu știu dacă Adi Mutu este vinovatul. Suntem toți vinovați, pentru că noi am jucat. 

ADVERTISEMENT

Noi suntem răspunzători pentru rezultatele pe care le-am avut până acum. Trebuie să ne revenim mental în această săptămână și ne vom da silința să câștigăm meciul cu FCSB. 

Dacă este nevoie să plec, o să plec cu cea mai mare plăcere. Dacă sunt nemulțumiți, noi plecăm, nicio problemă. Avem bărbăție. Nu e nicio rușine să plecăm, să vină alții mai buni!”, a declarat Cristi Săpunaru la finalul meciului cu UNiversitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, înainte de Rapid – FCSB: „De titlu mă interesează pe mine?”

Rapid a pierdut clar partida cu Universitatea Craiova, iar unul dintre motive ar fi eliminarea prematură a lui Costache. Acesta a luat stupid două galbene în decurs de numai 7 minute și și-a lăsat echipa în „zece” încă din primul sfert de oră. După meci, giuleștenii au acuzat vehement arbitrajul lui Radu Petrescu, considerând că el e principalul vinovat.

„Da, am jucat cu un om în minus după eliminarea lui Costache, dar nu cred că putem să-i imputăm lucrul ăsta. Suntem 10 inși care trebuie să-l ajute să treacă și peste asta, indiferent de ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Cred că cei de la Craiova au câștigat meritat. Am încercat să ținem de 1-0, după care a avut Cîmpanu acel șut senzațional. După aceea, am încercat să ținem de 1-1 și nu am reușit până la sfârșit”, a spus Cristi Săpunaru referitor la fazele incriminate.

Săptămâna viitoare, Rapidul va juca în Giulești cu FCSB, un derby al orgoliilor. Ar fi o ultimă șansă a Rapidului de a se mai agăța matematic de titlu, însă Săpunaru nu se gândește la așa ceva.

„De titlul ăla mă interesează pe mine? Sunt înnebunit de titlul ăla, de ei mă interesează cine câștigă titlul, sincer… O să vină toți să joace pe Giulești. Îi așteptăm cu drag.

Luați istoria de 100 de ani a clubului și o să vedeți câte momente dificile au mai fost… O întrebare la care nici nu pot să vă răspund. Am prins multe momente grele la Rapid”, a încheiat căpitanul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul...
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul lui Teia Sponte
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze