Sport

Dragoș Grigore dă de pământ cu Radu Petrescu după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Nu e vina lui Costache că a luat roșu”

Dragoș Grigore a găsit scuza pentru un nou eșec al Rapidului: arbitrajul lui Radu Petrescu de la meciul pierdut cu Universitatea Craiova, scor 1-3.
17.04.2023 | 00:24
Dragos Grigore da de pamant cu Radu Petrescu dupa Universitatea Craiova  Rapid 31 Nu e vina lui Costache ca a luat rosu
Dragoș Grigore dă de pământ cu Radu Petrescu după Universitatea Craiova - Rapid 3-1: „Nu e vina lui Costache că a luat roșu”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore dă vina pe arbitraj pentru înfrângerea suferită de Rapid la Craiova, scor 1-3, cu Universitatea. Echipa lui Adrian Mutu e singura din play-off fără victorie și nu a mai bătut pe nimeni din 1 martie 2023.

Dragoș Grigore dă vina pe arbitraj după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Dezechilibrezi ușor un derby”

Rapidiștii au luat foc pentru decizia pe care a luat-o „centralul” Radu Petrescu în minutul 15 al derby-ului de pe „Ion Oblemenco”. Bucureșteanul l-a eliminat pe Valentin Costache, care a luat două galbene într-un interval de doar șapte minute.

ADVERTISEMENT

Grigore consideră că decizia lui Petrescu a fost una pripită, care a mai avut câteva decizii controversate. Una dintre acestea s-a petrecut în prelungirile primei reprize, când Radu Petrescu l-a eliminat direct pe Ștefan Baiaram, dar decizia a fost întoarsă din cabina VAR.

„E o perioadă proastă. Noi am încercat, am luptat, am rezistat până în minutul 82. Aceeași placă, capul sus. Atât s-a putut în această seară. E vina tuturor, nu a antrenorului, nu a lui Costache, că a luat roșu.

ADVERTISEMENT

Nu sunt persoana potrivită să comentez arbitrajul, dar să dai două galbene pentru faulturi de joc… dezechilibrezi foarte ușor un derby. Sunt alții care vor judeca. El știe mai bine dacă a fost sau nu corect în această seară.

Poate, după primele două etape, am fi meritat să avem 6 puncte. Dar așa s-a scris istoria. Nu avem ce face. Important e ca la finalul fiecărei partide să avem puterea să recunoaștem că am dat tot ce avem mai mult.

ADVERTISEMENT

Urmează, poate cel mai important meci al nostru, cel cu FCSB. E derby-ul. Cu o victorie vom mai spăla puțin din păcatele acestui început de play-off”, a declarat Grigore, după U Craiova – Rapid 3-1.

Adrian Mutu: „Arbitrajul a fost slab”

Radu Petrescu și brigada sa au fost luați la țintă după meci și de Adrian Mutu. Antrenorul Rapidului, căruia fanii i-au cerut demisia, consideră că prestația „fluierașilor” a fost una modestă și că a influențat rezultatul final.

ADVERTISEMENT

„Toți suntem sub lupa evaluării. În fotbal se uită ce ai făcut și contează doar prezentul. Arbitrajul a fost slab. Ne-a condiționat foarte mult, s-au dat foarte ușor cele două cartonașe (n.r.- care au condus la eliminarea lui Costache). Suntem în criză de rezultate și vom încerca să ieșim”, a transmis Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT