Sport

Cristi Săpunaru, detalii despre contractul la Rapid care se termină în vară. „Am vorbit, dar nu era momentul”

Victor Angelescu a anunțat la SUFLET DE RAPIDIST în ce stadiu se află discuțiile cu Cristi Săpunaru pentru prelungirea contractului scadent în vară.
30.03.2024 | 10:15
Cristi Sapunaru detalii despre contractul la Rapid care se termina in vara Am vorbit dar nu era momentul
Cristi Săpunaru își va prelungi contractul cu Rapid pe încă un an
ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele de imagine pe care le are de gestionat în aceste zile, în urma scandalului în care sunt implicați președintele Daniel Niculae și liderul suporterilor Liviu Ungurean „Bocciu”, conducerea Rapidului mai are de gestionat unele de ordin administrativ. Sau contractual, dacă putem să le spunem așa, mai ales cu Cristi Săpunaru, căpitanul echipei.

Victor Angelescu anunță că Rapid îi prelungește contractul lui Cristi Săpunaru: „Mai lipsește doar semnătura!”

Iar veștile pentru suporteri nu pot fi decât îmbucurătoare. Fiindcă discuțiile pentru prelungirea înțelegerii cu liderul vestiarului sunt ca și finalizate, mai lipsind doar semnătura acestuia. Lucru care se va întâmpla cât de curând.

ADVERTISEMENT

Anunțul mult-așteptat a fost făcut de Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, pe care o puteți urmări LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

Deși a avut parte și de momente mai puțin plăcute, cum a fost cel de la Iași, când suporterii l-au criticat pentru greșeala comisă la unul dintre golurile gazdelor, Săpunaru este totuși un simbol al Giuleștiului. Iar prelungirea contractului cu încă un an nu poate decât să-i bucure pe fanii „alb-vișinii”.

ADVERTISEMENT

„În ultima perioadă, înainte să izbucnească scandalul acesta, era discuția despre prelungirea contractului lui Cristi Săpunaru. Liderul din vestiar, căpitanul echipei… Ați ajuns cu el la vreun acord?”, a vrut să afle moderatorul Robert Niță care este stadiul negocierilor dintre clubul giuleștean și Cristi Săpunaru.

„Da, da, da… Am spus de atunci. Suntem agreați din toate punctele de vedere, doar că au fost aceste evenimente. Mai lipsește doar semnătura lui. Dar nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că nu ar fi fost momentul potrivit. Ați văzut ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Farul…

ADVERTISEMENT

Dar suporterii nu trebuie să-și facă griji, suntem agreați cu Cristi. Totul este pus la punct, contractul îl are, trebuie doar să punem semnătura și imediat cum va fi pusă o să anunțăm. E clar că va mai juca la noi un an”, a precizat Victor Angelescu.

„Deci, ca să știe toți suporterii rapidiști, Săpunaru va fi căpitanul Rapidului încă un an”, a vrut să se asigure Robert Niță, moderatorul SUFLET DE RAPIDIST, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare joi, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Da, va fi prelungit. E o veste bună. Am anunțat-o, doar nu credeți că îi mințeam pe suporteri. Nu putem să facem asta”, a anunțat încă o dată, răspicat, Victor Angelescu marea veste a prelungirii înțelegerii cu Cristi Săpunaru.

Cristi Săpunaru, detalii despre contractul la Rapid

ADVERTISEMENT